Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba reklam: -grafická tvorba -loga -firemní štíty -plachty a skříně kamiónů -plastové písmo -vizitky, jmenovky -tisk

Firma je součástí organizace TSR Recycling Holding GmbH. Výkup, sběrné suroviny: -nakládání s odpady -recyklace kovových odpadů -barevné kovy.

Správa sítí. Servis a opravy počítačů, PC, notebooků. Tvorba webových stránek, webdesign.

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Služby: - strojní vyšívání - tisk - výroba, prodej reklamní textil

Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -desky -školní potřeby -aktovky -výtvarné potřeby -psací potřeby -obalový materiál. Služby: -výroba klíčů -laminování, tepelná a kroužková vazba -kopírování.

Služby - grafické práce - internetový marketing - velkoformátový tisk - webdesign - reklamní kampaně - fotografování Překlady Tlumočení Korektury

Byty Karlovy Vary. Nemovitosti, služby. Osobní přístup, bezplatné konzultace, vyhledávání vhodných nemovitostí všeho druhu, kompletní servis a financování.

Pedikúra, manikúra. Masáž chodidel.

Tvorba webových stránek. Grafické práce: - výroba loga. Tisk letáků, plakátů. Vypalování laserem.

Služby: -posilovna -solárium -masáže

Komplexní servis v oblasti fyzické i elektronické ostrahy movitého i nemovitého majetku, fyzické ochrany osob: -kamerové systémy -požární signalizace -ozbrojený doprovod a osobní ochrana -pořadatelská činnost, ochrana klubů, diskoték -kontrola práce neschopných -odhalování krádeží zaměstnanců -detektivní služby -vyhledávání ...

Gumotypie - výroba razítek. Výroba, prodej razítek: -razítka samobarvící TRODAT -razítka klasická dřevěná -speciální razítka -razítka na porcelán -vícebarevná razítka MCI -předbarvená razítka -reliéfní razítka -paginýrky -gumoštočky na porcelán.

Sklenářské práce: -zasklívání výkladních skříní, oken -práce v bytě zákazníka -rámování obrazů. Nabídka: -plastová okna a dveře -zrcadla -interiéry -reklama -foliopísmo. Zámečnické práce. Pískování skla. Reklamní práce: - polepy vozidel - velkoplošný tisk - výroba reklamních tabulí.

Fotoateliér, fotobanka: -reklamní, letecké a technické fotografie -ilustrace -hrady, zámky -krajina -města -doprava, průmysl -sport -zvířata -lázně -architektura -lidě -dokumentární fotografie -automobily.

Kompletní reklamní kampaně. Návod pro použití firemního loga. Grafické studio: -foliopísmo -světelná reklama -grafické práce -malonákladový laserový tisk. Prezentace na CD-ROMu. Tvorba: -www, web-hosting, web-shoping.

Realitní kancelář. Reality. Prodej, koupě, pronájem: -nemovitosti, nebytové prostory -pozemky -byty -kanceláře -domy. Služby: -poradenská činnost -právní služby -znalecké posudky -vyřízení, poradenství v oblasti hypotečních úvěrů.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem, koupě: - nemovitosti - byty - domy - kanceláře - pozemky - nebytové prostory.