Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Zkušebna - služby v oblasti testování, měření, analýzy a optické kontroly.

Developerská společnost - výstavba, pronájem, péče a správa komerčních nemovitostí.

Stavební rozpočty výkazy výměr, cenové kalkulace pro projektanty, zadavatele veřejných zakázek, stavební firmy i investory rozpočty zpracovávám na sw KROSplus. Inženýrská činnost. Stavební dozor. Vyřízení stavebního povolení.

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Tepelná čerpadla Rekuperace - řízené větrání Solární fototermické systémy Solární fotovoltaické systémy Dodávka a montáž kompletních technologií Finanční poradenství Poradenství v oblasti enviroment. zdrojů Projektová činnost v oblasti TZB Termografická měření objektů Záruční a pozáruční servis

Prodej a servis: -telekomunikační technika -příslušenství. Zprostředkování: -mobilní telekomunikace. Poskytování: -připojení k internetu.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Kosmetické studio - kosmetické služby - solárium - manikúra, pedikúra - depilace.

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Fitness studio: -posilovna. Individuální trénink s trenérem, tréninkový plán. Vybavení posilovny značkovými posilovacími stroji. Sestavení jídelníčku. Doporučení, poradenství zdravé výživy. Prodej nápojů. Masáže.

Poradenství v oblasti zavádění systémů řízení dle norem ISO 9001, ISO 14 001 a OHSAS 18 001

Dražby. Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem nemovitostí: - byty, domy, kanceláře, chaty, chalupy, historické objekty, garáže, komerční objekty, pozemky. Odhady nemovitostí. Vyřízení hypotéky, stavebního spoření, úvěru.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, zprostředkování: - nemovitosti - domy - byty - pozemky - nebytové prostory - komerční objekty - kanceláře. Vyřízení, zprostředkování, poradenství: - hypotéky.

Vývoj, poradenství: -desktopové a webové aplikace firemních agend -služby a poradenství v IT. Obchodní software. Řešení pro tvorbu datových souborů pro celní správu.

Její hlavní podnikatelskou aktivitou je poskytování komplexních služeb v celním režimu umístění zboží (zahraničního i českého) do svobodného celního skladu v rámci skladovacího areálu Svobodného celního skladu ESCES spol. s r.o.

Správa, realizace serverů Linux, pracovních stanic, virtualizačního prostředí, datových tras, poštovních řešení, optických datových tras, mikrovlných spojů. Profesionální služby pro projektanty, architekty.

Nabídka detektivních služeb a právního poradenství se specializací na trestní právo s celorepublikovou působností. Pátrání, sledování osob. Vymáhání pohledávek. Právní služby. Kontrola nemocných. Soukromé vyšetřování.

Recyklace druhotných surovin: -papír -textil. Výroba, e-shop, velkoobchod: -nosné pásy pro asfaltování -lepenka -surová hadrová, ROOFING FELT, Rohfilzpappe -surová střešní -prokládací. Výkup sběrového papíru. Skartace písemných dokumentů.

Informační centrum města Karlovy Vary. Zajistíme: - ubytování dle Vašich požadavků, včetně rezervace - léčebné pobyty skupin i jednotlivců - stravování pro skupiny - kompletní informace o lázeňství a cestovním ruchu ve městě - speciální prohlídky podzemí Vřídla - průvodcovské služby - informace a vstupenky na kulturní, ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Rekonstrukce, opravy střech. Pokládka, montáž střešní krytiny.

Černobílé i barevné kopírování, tisk z donesených dat. Tisk vizitek, letáků, prospektů a tiskovin. Kopírování a tiskárna. Reklamní agentura. DTP studio Vydavatelství - kulturně-společenský měsíčník CHEBSKÝ ZPRAVODAJ (programy kulturních zařízení, pověsti, cestopisné seriály, soutěže o ceny).

Fotoslužby K Computer K - vše kolem PC, notebooků a tabletů. Autorizovaný servis Fotoslužby K -fotoateliér, fotografické práce, průkazkové foto, společenské foto -svatby, rauty, události, portrétní fotografie, fotografování dětí, sourozenců, vítání občánků, rodin. Tisk: -plakáty -reklamní letáky -brožury -svatební ...