Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - správa nemovitostí - vymáhání pohledávek

Hlavní činností ČERMÁK DESIGN, s.r.o. je - výroba prezentačních stánků - realizace výstavních expozic v zahraničí - produkce reklamních stojanů

Pronájem: - nebytové prostory

Studio Brigita - kosmetika, kosmetické ošetření pleti - kadeřnictví - manikúra, modeláž nehtů - pedikúra.

Nejlevnější tiskoviny. Provozujeme online systém levného a kvalitního ofsetového tisku. Široká nabídka tiskovin za překvapivé ceny, od vizitek, letáků a hlavičkových papírů přes plakáty, samolepy, bloky a brožury, po kalendáře, katalogy a prezentační desky. Nabídka hologramů.

Reklamní činnost: - sítotisk - polepy na motokrosové motorky - polepy na boty, na chrániče hrudníku, chrániče bot - ukazovací tabule - univerzální polepy - polepy na helmy - startovní čísla - proužky na ráfky kol - výroba moto dresů.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Služby: -stavební projekty -inženýrská činnost -stavební dozor stavebníka -technický dozor investora -energetické štítky -koordinátor BOZP -poradenství. Získání dotace, vyřízení Zelená úsporám. Projektová dokumentace.

Služby: - odborné poradenství pro balení, nakládku, přepravu a vykládku nebezpečných látek a věcí

Návrhy a realizace - komunikační a telekomunikační systémy se specializací na VoIP telefonii

Vývoj, tvorba: - webové stránky - internetové aplikace

Realitní kancelář: - prodej, pronájem, koupě bytů, domů, pozemků, průmyslových areálů, komerčních objektů, nebytových prostor. Poradenství při zakládání společností, firem. Překladatelská, tlumočnická činnost: - neměcký jazyk.

Služby: -fit centrum -posilovna -solárium

Tisk. Konečné zpracování tiskovin: -řezání -výsek. Knihařství. Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Obchodní činnost. Tapetové, látkové vzorníky. Řezaná grafika. Digitální, ofsetový tisk. Tisk propagačních letáků, reklamních materiálů.

Nakladatelství, vydavatelství, prodej: - špičkové panoramatické mapy a turistické průvodce - pohlednice a pohlednicové soubory - obrázkové publikace - letecké snímky - knihy - modelové rekonstrukce - Velká Morava.

Reklamní a propagační činnost. Zpracování návrhu a jeho realizace.

Kadeřnictví Ka98 působí od roku 1998. Kadeřnický salon. Prodej: - značková vlasová kosmetika - zahušťovač vlasů. Mytí, stříhání, foukání, česání vlasů. Melír. Trvalá. Barvení vlasů. Masáže hlavy. Modní styling.

Čištění interiérů aut - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Půjčovna - stroje na čištění koberců a čalounění - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - pravidelné a občasné úklidy - úklidy po malířích - mytí oken - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - čištění ...

Architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování. Projektová kancelář: - lázeňské domy - bytové domy - rodinné domy - polyfunkční stavby - územní plány - interiéry. Konzultace od investora. Zpracování studie. Zpracování projektové dokumentace.