Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vyhledávání manažerského talentu pro vaši firmu. Naše divize přímého vyhledávání pro vás vyhledá odborně způsobilé kandidáty do otevřených manažerských pozic. Poradenství v oblasti HR Pomáháme našim klientům s mapováním, zaváděním a zefektivňováním HR procesů, a to zejména procesu řízení pracovního výkonu, kariérního rozvoje, rozvoje lidí, ...

Služby: -půjčování a prodej svatebních, společenských a maturitních šatů -půjčovna pánských obleků. Prodej: - snubní prsteny - svatební kytice - svatební oznámení - spodní prádlo TRIUMPH, vyztužené, korzetové podprsenky.

Služby: -počítačové sítě -počítačové kurzy.

Vývoj produktů pro údržbu a opravárenství. Poradenství v úsporách energií. Správa nemovitostí. Pořádání teambuldingů.

Recyklace, zpracování, odvoz, likvidace: - stavební odpady - stavební suť - odpad ze stavebních demolicí.

Služby: - správa a údržba nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek - komplexní zajištění prodej bytových jednotek

Pronájem, půjčovna: - párty stany - párty vybavení - pivní sety - výčepní zařízení

Tvorba a instalace systému MARKTIME pro vykazování, fakturaci a plánování času při projektech a zakázkách. Využití pro advokátní kanceláře, daňové účetní, PR agentury a daňové poradce či IT. Centrální evidence projektů, klientů a úkolů na dané období.

Firma zaměřující na výrobu reklamních poutačů, firemních štítků, samolepicí grafiky, transparentů, orientačních systémů. polep vozů.

Náš salon se orientuje na tantra masáže v Praze. Nabízíme masáže pro dámy, pány i páry s možností zakoupení dárkového poukazu. Masáže provádějí zkušené maséři i masérky.

Poskytujeme komplexní tiskařské služby: -tiskárna. -ofsetový, digitální tisk. -velkoplošný tisk. -malonákladový tisk. -expresní tisk. -návrh, výroba POS. -stojany, displaye.

Služby: - grafické návrhy tiskovin - DTP studio - výstavní stánky

Svatební agentura, kompletní svatební servis. Půjčovna, prodej - svatební šaty - pánské obleky a smokingy - společenské šaty - snubní prsteny - svatební oznámení. Služby - fotografování - kadeřnice - vizážistka - nehtové studio - videozáznamy svateb.