Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Svatební agentura, kompletní svatební servis. Půjčovna, prodej - svatební šaty - pánské obleky a smokingy - společenské šaty - snubní prsteny - svatební oznámení. Služby - fotografování - kadeřnice - vizážistka - nehtové studio - videozáznamy svateb.

Kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra, solárium, prodej kosmetiky, prodej zdravá výživa a poradenství.

Kadeřnictví, kosmetika, masáže, manikúra

Realitní kancelář. Stavební firma: - izolace, zateplení budov, - zateplování panelových domů - revitalizaci fasády - rekonstrukce - projektová činnost ve výstavbě - rodinné domy na klíč - zemní práce - truhlářské práce - pronájem lešení

Fotografické služby. Velkoformátový tisk. Grafický design. Webdesign.

Kosmetické studio provádí estetické bezoperační zákroky - trvalá epilace - ošetření pleti - neinvazivní lifting - drobné plastické operace - invazivní liposukce - masáže.

Služby: -webdesign -tvorba internetových stránek

Služby: -poradenství pro transport nebezpečných látek silniční přepravou

Služby: -software pro obchodní společnosti -výrobní firmy -pro tvorbu a evidenci dokumentů ve státní správě -databázové aplikace pro evidenci jízdních řádů -www aplikace.

Reklamní, reportážní, reprodukční a portrétní fotografie.

Návrhy - Projekty - Výpočty - Posudky - Dozory - Konzultace - Software v oblasti oken, dveří a fasád. Konzultace, projekce, inženýrská činnost: - lehké obvodové pláště - fasádní konstrukce - okna, dveře - statická posouzení a výpočty skel - tepelně vlhkostní analýzy, výpočty a posouzení Výhradní zastoupení software pro ČR a SR: ...

Nezávislý specialista pro PPC kampaně na Adwords a Sklik - online marketing. Moji hlavní činností je zakládání, správa a optimalizace PPC kampaní.

Vývoj softwaru pro zdravotnická a technologická zařízení.

Projekty elektro bez omezení napětí včetně hromosvodů, FV a solární systémy, 3D modely a vizualizace průmyslových i užitných předmětů a objektů, grafické práce, vizitky, letáky, prezentace aj.

Fotoagentura Jsme profesionální agentura nabízející fotografické služby včetně postprodukce. Využíváme moderní fotoateliéry po celé Praze. Fotografujeme svatby, rodiny, módu, reportáž, školy, firmy a produkty. Každá fotografie je pečlivě zpracována v našem špičkovém grafickém studiu. Spolupracujeme s profesionály v oblastech vizáže a stylingu. ...

FREYTAG-BERNDT, spol. s r. o. byla založena v roce 1990 jako dceřiná společnost stejnojmenného nakladatelství se sídlem v rakouské Vídni. Společnost provozuje internetový prodej. Kartografické nakladatelství, prodej a distribuce: - mapy - turističtí průvodci - autoatlasy - automapy - turistické a cykloturistické mapy - lezecká ...

Doprava - logistika -spedice - silniční, letecká, námořní, železniční přeprava - přepravy vozidel po vlastní ose - skladování a veškeré operace spojené se skladováním - mezinárodní zasilatelství - on-line sledování vozidel a zboží - noční rozvozy zboží - veškeré zasilatelské služby - optimalizace logistických procesů - celní služby, ...

Výroba a montáž oken, dveří, dopisních schránek a domácích telefonů a zvonkových tabel. Komplexní rekonstrukce vchodů domů.

Prádelna a mandlování - pereme košile, mikiny, halenky, bundy, vesty, kapesníky, prostěradla, osušky, povlaky - mandlování a ruční žehlení.