Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební činnost, stavba pasivních domů. Prodej, zakázková výroba na míru, montáž: -vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi systém J.A.P. -rámy dveří hliníkové nebo ocelové v barvách kovu nebo imitace dřeva a eloxovaný hliník -laminové výplně dveří -zrcadla s bezpečnostní fólií -osvětlovací rampy -drátěný program -sklopné šatní ...

Akreditovaná zkušební laboratoř. Zkoušení: - mechanické vlastnosti kovů. Chemické rozbory: - kovy. Metalografie. Zkoušení: - korozní vlastnosti.

Kadeřnický salon - kadeřnictví - kosmetické služby - manikúra a pedikúra.

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánek - inženýrská činnost pro oblast strojírenství, konstrukční činnost -obor pevnosti konstrukcí, analýza konstrukcí MKP, FEM, konstrukční činnost. Počítačová analýza kovových konstrukcí pomocí metody konečných prvků - MKP, FEM. Certifikované pracoviště dle ISO. Firma v současné době provádí následující ...

Dlouhodobé i krátkodobé skladování - kompletace a třídění zásilek - překládky kamionů, kontejnerů Přeprava - kusové a celovozové zásilky Zajištění - logistika Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - zpracování žádostí do programů EU - provádění dotazníkových šetření mezi občany - kompletní zajištění veřejných zakázek - zpracování podnikatelských záměrů.

Grafika, webdesign, webhosting. Internetový marketing. Programování aplikací.

Kadeřnictví - barvení - melírování - trvalá.

Činnost ústavu: - využití plynných a pevných paliv - výrobu a úpravu plynu - analýzu paliv a technologicky využitelných odpadů - protikorozní ochranu úložných zařízení.

Nabídka služeb ÚEP pro ústřední orgány státní správy: - zpracování odborných analýz a studií zaměřených na problematiku ochrany životního prostředí, ekologie a právní úpravy ochrany životního prostředí ES i ČR - strategické posouzení vlivů rozvojových koncepcí a programů na životní prostředí v souladu s ustanoveními zákona č. 244/1992 Sb. - ...

Ústav paliv a maziv je společností, která působí v oboru komerčního zkušebnictví. Zaměřuje se zejména na: - zkoušení ropných produktů - provozních kapalin pro dopravní prostředky.

Nabízíme profesionální služby estetické medicíny na klinické úrovni.

Ústav lékařské kosmetiky: - korektivní dermatologie - epilační laser - cévní laser - kosmetické služby - dekorativní hypoalergenní kosmetika.

Práce: - malířské - matěračské - úklidové

Webdesign. Logotypy. SEO optimalizace. Prodej software.

Činnost: - software, software pro zdravotnictví - software pro lékárny, hardware - lékárenské systémy - hardwarové vybavení lékárny - software speciální zakázkový - zdravotnický software

Odborné poradenství, projetování: Chytré vytápění Osvětlení LED Dotace Řešení rozvodů Revitalizace Energetika a projekce Solární panely

Psí salon: - stříhání psů - koupání psů

Hodinový manžel. Oprava a údržba domů, bytů a rekreačních objektů - drobné i rozsáhlejší práce. Montážní práce. Úklidové práce. Přeprava osob na letiště.

Služby: -fotografické -ekologické poradenství

Holičství, kadeřnictví - pánské, dámské a dětské.