Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Poskytování komplexních služeb v oblasti výpočetních a komunikačních systémů.

Nabízíme komplexní fotografické služby. Zabýváme se tvorbou ateliérových, technických, reklamních i reportážních snímků včetně zajišťění focení svateb i zhotovování průkazových fotografií na počkání. Dále prodáváme fotoaparáty a fotodoplňky.

Kosmetika - čištění a ošetření pleti - lymfodrenáž obličeje.

Malířské nátěry Malby interiérů Fasády Správa nemovitosti

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Originální svatební oznámení na míru - výroba, tisk.

AB Centre s.r.o. Olomouc Reklamní společnost: -megaboardy, billboardy, bigboardy -textil pro volný čas -reklamní předměty-3000 druhů -sítotisk, tampontisk -reklamní štíty.

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Personální poradenství a osobní rozvoj: - personální společnost, jejíž business core je nábor a výběr vhodných zaměstnanců pro různé typy společností, zaměřujeme se především na pozice středního a vyššího managementu.

Úklid SVJ, úklid domacností, Úklid výrobních hal, stavební úklid, úklid obchodních prostorů, úklid pro společenství vlastníků jednotek, úklid bytu

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

MARIDAD s. r. o. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace - hubení hmyzu a škůdců.

Služby: - grantové poradenství - dotační management - výběrové řízení - projektová dokumentace - zprostředkování komunikace - monitoring dotačních příležitostí - zajištění energetického auditu - dotační poradenství, přehled fondů EU, strukturální fondy, operační programy pro podnikatele, regionální operační program

Zpracování investičního záměru přípravu staveb a oprav technologických celků Překlady - angličtina technické texty Překlady - čeština (technické texty)

Středočeské inovační centrum, spolek se sídlem Praha, je organizace, která podporuje inovace a podnikání ve Středočeském kraji. Nabízí různé služby a programy pro malé a střední firmy, start-upy, vědecká centra a výzkumné organizace. Jeho hlavní cíle jsou: - Propojovat vědu a praxi, přenášet technologie a poznatky z výzkumu do aplikací, ...

Služby - grafické návrhy reklamy - tisk letáků, katalogů - billboardy - venkovní reklama - pronájem reklamních ploch

V SERVIS - INSTALACE s.r.o. je společnost, která se zabývá čištěním kanalizace a odpadů, instalatérskými a topenářskými pracemi, kamerovým průzkumem kanalizace, bezvýkopovými opravami kanalizace a pronájmem minidumperu. Společnost V SERVIS - INSTALACE s.r.o. nabízí svým zákazníkům rychlé a kvalitní řešení problémů s ucpanými nebo prasklými ...

Výroba reklamy a velkoformátový tisk. Fotoprodukty. Prezentační systémy. Reklamní předměty. Polepy aut. Truhlářské práce. Výroba ze dřeva: - nábytek - bytové doplňky - městský mobiliář. Zámečnické práce, kovovýroba - městský mobiliář.

Poradenství v oblasti veřejných zakázek. Zpracujeme zadání a administraci, projektovou dokumentaci, rozpočty, tvorba strategických rozvojových projektů.

Provozování pohřební služby

Služby - překladatelská činnost - překlady anglického jazyka.

Servis a opravy počítačů - správa sítí a serverů - záchrana dat - instalace operačních systémů - programování.

Kosmetický salon - kosmetické ošetření pleti - manikúra, modeláž nehtů - aromaterapie.

Návrhy a vizualizace - koupelny