Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Komora správců konkurzní podstaty, likvidátorů a specialistů na krizové řízení. Zvyšujeme odbornou úroveň a hájíme zájmy svých členů.

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se zejména na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak integrační nebo transformační projekty. Společnost KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz. Naše heslo - Dáváme ...

Kadeřnictví. Další provozovna: Staré náměstí 23, 356 01, Sokolov.

Grafický design, malonákladový tisk.

Filmová produkcevýroba - reklama TV a rozhlasové spoty - filmy - propagační DVD Reklamní agentura - příprava a realizace reklamních kampaní - obchodní zastoupení regionální TV RTM Liberec, Jablonec nad Nisou Obchodní zastoupení regionální televize.cz (satelit ASTRA).

Fotografování: -portréty. -produktové fotografie.

Společnost zabývající se vývojem SW na zakázku, správou a dohledem počítačových sítí. Tvorba webových prezentací. .

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Personální a pracovní agenturabrigády PRO studenty i dlouhodobou práci

Personální agentura pro firmy a uchazeče o práci.

Reklamní agentura Vydavatelství - regionální noviny LIBERECKÉ LISTY

Nabízíme Vám rychlou a odbornou pomoc při realizaci baru, vybavení kavárny, cukrárny, pizzerie nebo prodejny pečiva. Poradíme Vám s designem interiéru a doporučíme nejvýhodnější řešení. Samozřejmostí je nezávazná konzultace přímo na místě budoucího provozu, včetně předběžné orientační kalkulace barového pultu a vybavení. K námi dodaným ...

Pronájem motorových lodí na Baťově kanále. Půjčovna lodí. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Nabídka služeb v oblasti výpočetní techniky. Prodej hardware. Vývoj software a informačnich systémů.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - mytí - foukání - styling - stříhání - barvení - trvalá - přeliv - melírování - žehlení společenský účes - střih strojkem.

Kadeřnictví - dámské a pánské - stříhání - barvení - zhušťování a prodlužování vlasů. Kosmetika - trvalá na řasy - ošetření pleti - úprava obočí - chemický peeling - povrchové čištění - bezbolestná liposukce. Nehtové studio - manikúra - pedikúra - lakování - ošetření rukou ...

Direct marketing Grafický design - logotypy - reklamní materiály Grafický design - tiskoviny Webdesign Školení - fotografie - DTP - polygrafie v praxi.

Lisování a potisk - plastyvýroba, potisk - plastové podložky pod SPZ.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Projekce - chladící zařízení - topení - spalování biomasy - bezkanálové potrubí.