Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetika - čištění a ošetření pleti - lymfodrenáž obličeje.

Malířské nátěry Malby interiérů Fasády Správa nemovitosti

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Originální svatební oznámení na míru - výroba, tisk.

AB Centre s.r.o. Olomouc Reklamní společnost: -megaboardy, billboardy, bigboardy -textil pro volný čas -reklamní předměty-3000 druhů -sítotisk, tampontisk -reklamní štíty.

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Personální poradenství a osobní rozvoj: - personální společnost, jejíž business core je nábor a výběr vhodných zaměstnanců pro různé typy společností, zaměřujeme se především na pozice středního a vyššího managementu.

Úklid SVJ, úklid domacností, Úklid výrobních hal, stavební úklid, úklid obchodních prostorů, úklid pro společenství vlastníků jednotek, úklid bytu

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

MARIDAD s. r. o. Služby: - dezinsekce - dezinfekce - deratizace - hubení hmyzu a škůdců.

Služby: - grantové poradenství - dotační management - výběrové řízení - projektová dokumentace - zprostředkování komunikace - monitoring dotačních příležitostí - zajištění energetického auditu - dotační poradenství, přehled fondů EU, strukturální fondy, operační programy pro podnikatele, regionální operační program

Zpracování investičního záměru přípravu staveb a oprav technologických celků Překlady - angličtina technické texty Překlady - čeština (technické texty)

Středočeské inovační centrum, spolek se sídlem Praha, je organizace, která podporuje inovace a podnikání ve Středočeském kraji. Nabízí různé služby a programy pro malé a střední firmy, start-upy, vědecká centra a výzkumné organizace. Jeho hlavní cíle jsou: - Propojovat vědu a praxi, přenášet technologie a poznatky z výzkumu do aplikací, ...

Služby - grafické návrhy reklamy - tisk letáků, katalogů - billboardy - venkovní reklama - pronájem reklamních ploch

V SERVIS - INSTALACE s.r.o. je společnost, která se zabývá čištěním kanalizace a odpadů, instalatérskými a topenářskými pracemi, kamerovým průzkumem kanalizace, bezvýkopovými opravami kanalizace a pronájmem minidumperu. Společnost V SERVIS - INSTALACE s.r.o. nabízí svým zákazníkům rychlé a kvalitní řešení problémů s ucpanými nebo prasklými ...

Výroba reklamy a velkoformátový tisk. Fotoprodukty. Prezentační systémy. Reklamní předměty. Polepy aut. Truhlářské práce. Výroba ze dřeva: - nábytek - bytové doplňky - městský mobiliář. Zámečnické práce, kovovýroba - městský mobiliář.

Poradenství v oblasti veřejných zakázek. Zpracujeme zadání a administraci, projektovou dokumentaci, rozpočty, tvorba strategických rozvojových projektů.

Provozování pohřební služby

Služby - překladatelská činnost - překlady anglického jazyka.

Servis a opravy počítačů - správa sítí a serverů - záchrana dat - instalace operačních systémů - programování.

Kosmetický salon - kosmetické ošetření pleti - manikúra, modeláž nehtů - aromaterapie.

Návrhy a vizualizace - koupelny

Jan Neckář provozuje internetový portál pro hraní online her.

se zaměřuje na poskytování datových a internetových služeb a na prodej kamerových a bezpečnostních systémů.