Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jan Neckář provozuje internetový portál pro hraní online her.

se zaměřuje na poskytování datových a internetových služeb a na prodej kamerových a bezpečnostních systémů.

Používáme marketingové nástroje, díky kterým zajistíme: více návštěvníků nejen na váš web, větší obrat ve vašem obchodě, lepší komunikaci se zákazníky/klienty, posílení vaší značky.

OKIN FACILITY, a.s. je společnost, která se zabývá poskytováním integrovaného facility managementu ve střední a východní Evropě. Sídlo firmy je v Praze, ale působí také na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Bulharsku a Ukrajině. OKIN FACILITY nabízí širokou škálu služeb, jako jsou technické služby, úklidové služby, revize, výrobní údržba, ...

Společnost PrevenTi s.r.o.se zabývá postřiky, kterými spolehlivě ničí viry, bakterie i plísně.

Kosmetické a relaxační studio. Poskytujeme masáže- klasické, relaxační, zábaly, kosmetické ošetření pleti, permanentní make-up, manikúru, přístrojovou pedikúru, modelace nehtů.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, prodej na dobírku, E-shop: - výrobky z ovčí vlny (prošívané vlněné přikrývky, deky, polštáře) - výrobky z počesané vlny (přikrývky, podložky, polštáře) - přikrývky, deky, polštáře (peří, umělá střiž, duté vlákno, kuličky) - ložní povlečení. Čistírna, prádelna: - oděvy, textil, ...

MIKO - papír, kancelářské a školní potřeby. Velkoobchod, maloobchod, prodej -papír -kancelářské potřeby -obalový materiál -školní potřeby -kalendáře. Služby: -potisk -dárkové předměty. Výroba reklamních předmětů.

Výroba, služby: -návrhy interiérů (3D vizualizace) - zpracování výkresové dokumentace pro výrobní firmy i konečné zákazníky - zakázková výroba nábytku.

Fotoateliér Štěrba. Služby: - průkazové fotografie - rodinné fotografie - svatební foto - portrétní fotografie - školní fotografie.

Studio Nellis s.r.o.se zaměřuje na kosmetiku, permanentní make-up, manikúru a pedikúru.

Ofsetová tiskárna: -Polygrafická výroba, tisk -Studiové zpracování tiskových materiálů -návrhy na počítači -DTP studio -předtisková příprava. -Papírenská výroba -Podélné řezání v rolích.

VIRNEUS, spol. s r.o. zajišťuje pronájem nebytových prostorů.

Služby: - masáže - rašelinové zábaly.

Petr Nesvatba provozuje tatto salón.

Psí salon: - koupání, stříhání, úprava psů - trimování - zastřihávání drápků.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní služby - facility management.

Služby: - připojení k internetu. Prodej, servis: - počítače, tiskárny - tablety.

Maloobchod, prodej: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty Služby: - renovace tonerů do tiskáren - správa počítačů - tvorba webových stránek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, služby: -reklamní činnost -DTP práce -velkoformátový tisk -polygrafie, kartografie, ofsetový tisk -webdesign -reklamní předměty.