Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Používáme marketingové nástroje, díky kterým zajistíme: více návštěvníků nejen na váš web, větší obrat ve vašem obchodě, lepší komunikaci se zákazníky/klienty, posílení vaší značky.

OKIN FACILITY, a.s. je společnost, která se zabývá poskytováním integrovaného facility managementu ve střední a východní Evropě. Sídlo firmy je v Praze, ale působí také na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Bulharsku a Ukrajině. OKIN FACILITY nabízí širokou škálu služeb, jako jsou technické služby, úklidové služby, revize, výrobní údržba, ...

Společnost PrevenTi s.r.o.se zabývá postřiky, kterými spolehlivě ničí viry, bakterie i plísně.

Kosmetické a relaxační studio. Poskytujeme masáže- klasické, relaxační, zábaly, kosmetické ošetření pleti, permanentní make-up, manikúru, přístrojovou pedikúru, modelace nehtů.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, prodej na dobírku, E-shop: - výrobky z ovčí vlny (prošívané vlněné přikrývky, deky, polštáře) - výrobky z počesané vlny (přikrývky, podložky, polštáře) - přikrývky, deky, polštáře (peří, umělá střiž, duté vlákno, kuličky) - ložní povlečení. Čistírna, prádelna: - oděvy, textil, ...

MIKO - papír, kancelářské a školní potřeby. Velkoobchod, maloobchod, prodej -papír -kancelářské potřeby -obalový materiál -školní potřeby -kalendáře. Služby: -potisk -dárkové předměty. Výroba reklamních předmětů.

Výroba, služby: -návrhy interiérů (3D vizualizace) - zpracování výkresové dokumentace pro výrobní firmy i konečné zákazníky - zakázková výroba nábytku.

Fotoateliér Štěrba. Služby: - průkazové fotografie - rodinné fotografie - svatební foto - portrétní fotografie - školní fotografie.

Studio Nellis s.r.o.se zaměřuje na kosmetiku, permanentní make-up, manikúru a pedikúru.

Ofsetová tiskárna: -Polygrafická výroba, tisk -Studiové zpracování tiskových materiálů -návrhy na počítači -DTP studio -předtisková příprava. -Papírenská výroba -Podélné řezání v rolích.

VIRNEUS, spol. s r.o. zajišťuje pronájem nebytových prostorů.

Služby: - masáže - rašelinové zábaly.

Petr Nesvatba provozuje tatto salón.

Psí salon: - koupání, stříhání, úprava psů - trimování - zastřihávání drápků.

Služby: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní služby - facility management.

Služby: - připojení k internetu. Prodej, servis: - počítače, tiskárny - tablety.

Maloobchod, prodej: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty Služby: - renovace tonerů do tiskáren - správa počítačů - tvorba webových stránek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, služby: -reklamní činnost -DTP práce -velkoformátový tisk -polygrafie, kartografie, ofsetový tisk -webdesign -reklamní předměty.