Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Elektronické pomůcky pro nevidomé. Detektivní služby.

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Sběr, svoz, zpracování odpadu: - komunálního - velkoobjemového - stavebního - průmyslového.

Sběr,svoz,zpracování odpadu: -komunálního -velkoobjemového -stavebního -tříděného. Provoz vlastní skládky.

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Výkup, prodej, zpracování: -kovové odpady -barevné kovy a jejich slitiny -výkup kabelů -recyklace elektroodpadů.

Služby: - překladatelské služby z anglického jazyka do českého a naopak - soudní tlumočník anglického jazyka

Bazar, prodej a příjem do komisního.

UNO ELEKTRONIC Správa sítí, serverů (unix, win), firewally, vývoj software na zakázku, weby, aplikace, databáze

Služby: -tvorba www stránek s profesionáolním redakčním systémem -programování eshopů a internetových aplikací -grafický design, SEO optimalizace pro vyhledávače, online reklamní kapmaně.

Práce: -nátěry fasád, střech a ocelových konstrukcí -nátěry rýn a svodů -opravy střech -spárování panelových domů -mytí neotvíratelných prosklených ploch -instalace reklamy -kácení stromů

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Fotografování - portrétové fotografie - svatební foto

Poskytování software a hardware pro firmy.

Online katalog filmů, seriálů a recenzí.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - SEO optimalizace

Vzdělávací, jazykové a poradenské centrum - jazykové kurzy pro děti i dospělé (angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, čeština pro cizince/ Czech for foreingers) - počítačové kurzy - mediální vzdělávání (základy redakční práce, mediální obraz organizace, krizová komunikace s médii) - školení profesních chův - Chůva pro děti ...

Psychoterapie -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: -čištění koberců a čalounění