Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Maloobchod, prodej: - kompletní služby operátora T-mobile - dobití Twist - platba faktur T-mobile - mobilní telefony všech typů a značek - baterie - pouzdra na mobilní telefony - navigace - paměťové karty - HF a Bluetooth sady - servis mobilních telefonů všech značek - distributor Blackberry pro ČR

Elektronické pomůcky pro nevidomé. Detektivní služby.

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Sběr, svoz, zpracování odpadu: - komunálního - velkoobjemového - stavebního - průmyslového.

Sběr,svoz,zpracování odpadu: -komunálního -velkoobjemového -stavebního -tříděného. Provoz vlastní skládky.

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Výkup, prodej, zpracování: -kovové odpady -barevné kovy a jejich slitiny -výkup kabelů -recyklace elektroodpadů.

Služby: - překladatelské služby z anglického jazyka do českého a naopak - soudní tlumočník anglického jazyka

Bazar, prodej a příjem do komisního.

UNO ELEKTRONIC Správa sítí, serverů (unix, win), firewally, vývoj software na zakázku, weby, aplikace, databáze

Služby: -tvorba www stránek s profesionáolním redakčním systémem -programování eshopů a internetových aplikací -grafický design, SEO optimalizace pro vyhledávače, online reklamní kapmaně.

Práce: -nátěry fasád, střech a ocelových konstrukcí -nátěry rýn a svodů -opravy střech -spárování panelových domů -mytí neotvíratelných prosklených ploch -instalace reklamy -kácení stromů

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Fotografování - portrétové fotografie - svatební foto

Poskytování software a hardware pro firmy.

Online katalog filmů, seriálů a recenzí.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - SEO optimalizace

Vzdělávací, jazykové a poradenské centrum - jazykové kurzy pro děti i dospělé (angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, čeština pro cizince/ Czech for foreingers) - počítačové kurzy - mediální vzdělávání (základy redakční práce, mediální obraz organizace, krizová komunikace s médii) - školení profesních chův - Chůva pro děti ...

Psychoterapie -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: -čištění koberců a čalounění