Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - webdesign - tvorba webových aplikací

Výroba a prodej - docházkové systémy a hodiny TIMEBOX - časová razítka - průmyslové a dílenské hodiny - sportovní ukazatele - ukazatele skóre - reklamní totemy, hodiny, vývěsné štíty a efekty - světelná reklama.

Kosmetické ošetření dermokosmetikou Syncare Služby: - výplně vrásek - permanentní make up - odstranění pigmentací - trvalá epilace - aplikace mezonití - mikroneedling - dermarollerová mezoterapie - ultrazvuková špachtle - mikrodermabraze diamantovou bruskou.

Personální agentura - analýzy pracovních míst - vyhledání vhodných uchazečů a náhradních kandidátů - výběr kandidátů na základě pohovorů a testů - koordinace a řízení vstupních pohovorů u klienta - garance nedotknutelnosti osobních dat.

Odvoz odpadů Doprava, písek, štěrk.

Činnost: - potisk textilu Prodej: - reklamní textil

Činnost: - grafické studio - tvorba webových stránek

Fotograf. Fotografování: - fotografie svatební, reklamní, reportážní - portréty

Služby: -2D animace -grafické návrhy

Jazykové kurzy, výuka: -anglický jazyk, angličtina Služby: -překladatelské, tlumočnické: -anglický jazyk

Služby: - tetování - piercing - permanentní make-up

Provozujeme slevový server s pestrou nabídkou slev.

ISO 9001 A ISO 14001 PRO VŠECHNY VYKONÁVANÉ ČINNOSTI CERTIFIKÁT NBU* pro práci s tajnými dokumenty Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod: - výpočetní technika - dodávka spotřebního materiálu Komplexní dodávky výpočetní techniky a informační technologie: - systémová integrace Projekce, realizace, dodávka, instalace: - počítačové ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Grafické práce a kresličské práce

Služby: - fotograf - fotografování - video služby - výroba reklamních spotů, videoklipy - natáčení svateb, společenských či firemních akcí

Služby naší realitní kanceláře Notable reality, s.r.o.: Zajistíme zprostředkování prodeje vaší nemovitosti: bytu kanceláře obchodu činžovního domu rodinného domu pozemku chaty chalupy zemědělské usedlosti garáže skladu nebytových prostor komerčních objektů a mnoha dalších.