Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Péče o tělo, pleť a nehty. Kosmetika, bělení zůbu, manikúra, pedikúra.

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.

Ubytování pro zaměstnance firem i pro jednotlivce ve vilách.

Autoservis, autoopravna (rychloservis): -brzdy, výfuky, řemeny -autoelektrika -zabezpečovací systemy. Servis manipulační techniky. Likvidace odpadů.

Reklamní agentura. Výroba: -vizitky -billboardy -reklamní předměty

Činnost: - služby v oblasti personalistiky se specializací na zaměstnání na lodích - zajištění posádky na všechny možné pozice v oboru - zásobování pracovním materiálem

Služby: -údržba zeleně -kácení stromů -prořezávání stromů -návrhy zahrad Prodej: -dřevo Práce: -výškové -úklidové

Fotovoltaické elektrárny Dispečerské řízení IEC60870 RTU Slave Technologické rozvaděče Elektroinstalační práce Projektování elektrických zařízení, včetně zařízení v prostředí s nebezpečím výbuchu Dokumentace skutečného stavu

Reklamní a marketingové služby. Tisková a letáková reklama. Výroba reklamních předmětů. Grafický design.

Prodej, servis: -výpočetní technika -notebooky Služby: -realizace, správa počítačových sítí

Projektová činnost ve výstavbě ocelových konstrukcí.

Zaměřuji se na konzultace v oblasti lidských zdrojů, rozvoj lidských zdrojů, trénink obchodních a manažerských dovedností, koučování a on-job trénink s obchodními zástupci.