Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Interiérové studio, které zajišťuje návrh dispozičního řešení prostoru, materiálové specifikace včetně zpracování 3D vizualizace. provádí také přestavění nebo přepracování současného interiéru - redesign interiéru domu, bytu nebo komerčních prostor.

Aleš Kauer je básník, výtvarník a nakladatel.

Čištění a praní textilu a oděvů

Alice Hujková se zaměřuje na čištění koberců, čalounění, sedacích souprav a interiérů vozidel.

B. a K., v.o.s. provozuje zastavárnu, zaměřuje se na výkup elektroniky, šperků, nábytku a poskytuje krátkodobé půjčky.

BYDLENÍ VÍTKOV, s.r.o. se zaměřuje na pronájem bytů a kanceláří.

-Ubytovací služby -Překladatelská a tlumočnická činnost

CITYGROUP.CZ s.r.o. provozuje realitní kancelář a zaměřuje se na prodej nemovitostí.

CZ - OCS, s.r.o. je distributor produktů a služeb firmy Lectra - zaměřuje se na oblast oděvnictví, automobilového průmyslu a nábytku.

Prodej: -nábytku a zařízení interiéru. Bezpečnostní služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -razítka, vizitky, vyřezávaná reklama. Rehabilitační služby. Montážní práce elektro. Potisk. Šití: -oděvů. Prodej: -dámské a pánské konfekce.

-Zprostředkování obchodu a služeb

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

Firma která pomůže vašemu businessu v oblasti technologií a inovací.

Likvidace vozidel po celé České Republice s odtahem ZDARMA, protokolem od státem oprávněné firmy IČO: 06864066, IČZ: CZE00995, ZÚJ: 575569 HoVik s.r.o.) a odměnou za auta zajímavá na náhradní díly. Ekologická likvidace aut a výkup vozidel po celé České Republice.

-zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -zadávání dat do počitače -Překladatelská a tlumočnická činnost pro jazyk anglický a italský

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

GR8 Project, v.o.s. provozuje architektonickou a projekční kancelář.

Hilda Kopecká se zaměřuje na tlumočení i překladů z a do němčiny.