Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář: -prodej, pronájem nemovitostí

Služby: -svoz tuhého komunálního odpadu -péče o zeleň -správa místních komunikací -opravy veřejného osvětlení

Tvorba, prodej: -pokladní software -recepční a rezervační software

Služby: -překlady -tlumočení -z do rumunštiny

Služby: -překlady -tlumočení -z a do rumunštiny

Služby: - provoz a správa webových portálů - reklama - marketing

Vytváříme šablony na míru pro prodej na Aukro.cz, provozovatelům internetových obchodů nabízíme tvorbu dárkových poukázek, prezentací na Facebook, vizitek a dalších řešení pro oslovení nových i stávajících zákazníků.

Jazykové služby – korektury česky psaných textů, psaní textů na zakázku – texty pro webové stránky, komerční texty pro prezentační a marketingové účely. Kompletní jazyková korektura magisterských a bakalářských prací.

Návrh interiérů a realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů. Návrh, realizace: -kompletní interiéry. Doplňky, dekorace a vybavení interiérů. Projekty a poradenství pro soukromé a komerční účely. E-shop.

Masáže speciální, klasické, dětské, těhotenské - manuální lymfodrenáž - aromaterapeutická masáž - havajská masáž Lomi-Lomi - reflexní terapie - čokoládová, medová masáž, peelingy - manuální lifting obličeje.

Realitní činnost - bytové prostory byty, domy, chaty

Fotografie přírody a makrofotografie Cestovatelské fotoreportáže Reportáže ze světa lidí i zvířat Vědecká fotografie Fotokurzy a fotografické cesty Reklamní a produktová fotografie Eventy, portréty, svatební fotografie Architektura a design Reportáže na klíč Čtivá interpretace odborných textů Rozhlasové a televizní pořady Cestovatelské ...

Marketingová agentura. Služby: -promotion akce. -organizace sportovních, kulturních akcí. -PR kampaně.

Půjčovna stánků a podií k pronájmu.

Služby, tvorba: -webové aplikace -webové stránky

Obchodní centrum. Supermarket, prodej: -potraviny, drogerie tel.:572626140; fax:572626141. Vinotéka, dárkové zboží, tabák: -tel.:572626150. Velkoobchodní sklad: -tel. sklad: 572626160 tel. objednávky VO: 572626111-112 tel. ekonomický úsek: 572626116 -fax: 572626114. Prodejní sklady CASH and CARRY: -Uherský Brod, ...

Komplextní péče o tělo. Služby - thajské a havajské masáže - sportovní masáže - detoxikační masáže - kosmetické ošetření pleti - peeling.

Služby: -IT outsourcing -instalace a administrace počítačových sítí -připojení k internetu -IP kamerové systémy -programování -zálohování a obnova dat

Služby: -připojení k internetu Prodej, servis: -výpočetní technika.