Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Konzultační činnost pro řízení podnikatelských subjektů. Koučing a školení.

Vývoj na zakázku - internetové aplikace - databázové aplikace

Reklama a marketing. Záleží nám na zákazníkovo úspěchu. Zvyšujeme tržby a zisky pomocí nejsilnější, takzvané přímé reklamy. Provádíme monitoring konkurence, analýzy trhu a zákaznického chování - vytváříme účinné strategie. Rovněž realizace reklamy a výroba internetových stránek / aplikací

Zpracujeme pro Vás podnikatelské záměry i projekty. Řešení financování. Vyřízení úvěrů podnikatelských i hypotečních pro právnické i fyzické osoby u bankovních ústavů včetně zvýhodněných záruk od ČMZRB pro rok 2015/2016. Na podporu malých firem do 50 zaměstanců nabízíme program Záruk k provozním i investičním úvěrům u ČMZRB a.s. bez ...

Manikúra, péče o nehty a jejich modeláž.

Služby: -projekční -architektonické -inženýrské -stavitelské -plány rozvoje měst. Stavební projekce: -příprava -architektonické studie -projekční práce -rozpočty -projekce na klíč Inženýrská činnost: -technický dozor investora -posudky.

Specializace na výrobu honáckých bičů i z klokaní kůže, výrobky z kůže westernového charakteru - holstry na zbraně, kalhotové opasky, pouzdra na nože a sečné zbraně...výukové kurzy a westernová show s biči, lasy, revolvery, noži a tomahawky, zajišťování programů pro firemní a společenské akce, poskytování westernových zážitků.

Reklama: -řezaná grafika -plastové desky a plexisklo -reklamní potisk -transparenty, vlajky -nástěnky -informační systémy -hliníkové-AL-stojany -pískování -razítka -světelná reklama -velkoplošný tisk.

Agentura nabízející reklamní a zpravodajské služby.

Údržba a správa nemovitostí.

Analýza a vývoj software pro informační technologie.

Realitní makléř společností RE/MAX Alfa.

Výroba a programování software systémů pro zákazníky a firmy.

Propagace na internetových sítích a definování internetové strategie. Tvoříme e-learning, databáze a portály.

Nakladatelství Gasset vydávající literaturu memoárovou, populárně naučnou, odbornou, beletrii a poezii.

Architektonická a projektová kancelář. Návrh a zpracování dokumentace a provedení stavby rodinných domů i občanských staveb.

Prodejna a půjčovna svatebních a společenských šatů v Chrudimi.

Výkup a odvoz elektroodpadu - ekologická recyklace a likvidace

Prodej a servis: -kancelářská a výpočetní technika -kancelářské potřeby -PC sestavy a komponenty -renovace tonerových kazet - instalace datových rozvodů, správa sítí

-Propagační činnost provozovaná prostřednictvím motoristického sportu.

Nabízíme služby reklamní a PR agentury včetně polygrafického servisu a výroby reklamních předmětů.