Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej zboží pro dětské narozeninové oslavy

Svatební salon Půjčovna prodej - svatební šaty od zahraničních i českých firem - dámské společenské šaty v dlouhém i krátkém provedení - pánské obleky, včetně smokingů - košile, kravaty a motýlky - společenské šaty - závoje, kloboučky, rukavičky - bižuterie - kytičky do vlasů, čelenky.

Umělecká agentura zastupující interprety.

Interiérové design studio nabízí komplexní služby v oblasti designu interiérů. Návrhy a realizaci luxusních a nadstandardních interiérů.

Reklamní a produkční společnost.

Vydavatelství Služby - organizace kulturních akcí

Zabývám se koučováním a podporou. Svými schopnostmi podporuji jednotlivce i firmy v tom, aby si vytvořili přitažlivou vizi, co nejefektivněji k ní směřovali a zachovávali přitom tolik potřebnou rovnováhu ve všech oblastech života.

Poskytování služeb v oboru informačních a komunikačních technologií

Výuka: -anglický jazyk. -německý jazyk. Služby: -překladatelské: -angličtina.

Detektivní kancelář: -sledování a monitorování pohybu osob a vozidel -ozbrojená ochrana osob -přeprava a doprovod cenných zásilek -služby pro finanční, leasingové a pojišťovací společnosti -komplexní zabezpečení Vašeho PC.

Výroba a distribuce softwarovým aplikacím pro široké spektrum lékařských odborností

Český svaz ochránců přírody Šípek - ekologické poradenství

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Obchod, prodej, servis, správa sítí, poradenství, dodávky na klíč: -kancelářská a telekomunikační technika -telefonní ústředny PANASONIC -kopírovací stroje, kopírky, reprografie MINOLTA -tiskárny k PC** mnoha značek -scanery UMAX -počítače, PC TRILINE -počítačové sítě, strukturovaná kabeláž.