Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnický salon - dámské, pánské, dětské kadeřnictví - stříhání, melírování

Masáže reflexní, lymfatické, čokoládové - Dornova metoda nápravy kloubů - tradiční thajské masáže - Bowenova terapie - masáže horkými kameny.

Studio Oliva - kosmetické a masážní studio. Kosmetika, masáže.

Likvidace odpadů, recyklace stavební suti, prodej drti a písků. Biotechnologie pro životní prostředí. Zemní práce, přeprava odpadů, odbahňování rybníků. Inženýring v životním prostředí, vývoj a výzkum, výkup odpadů, přeprava ADR, geologie, mikrobiologické analýzy.

Služby: - poradenství v oblasti obchodu, financí, ITC služeb a office managementu - optimalizace daní

Služby - webdesign - mobilní aplikace - logo, tiskoviny - firemní prezentace

Prodej, servis - počítače Služby - instalace softwaru a hardwaru - zálohování dat

Knižní nakladatelství, hudební vydavatelství, filmová společnost, umělecká agentura. Nakladatelství je především zaměřeno na kvalitní opomíjenou beletrii. Kromě reedic starších děl české literatury vydává i novinky, monografie, cestopisy a také poezii. Vedle tisků ji systematicky představuje na CD v unikátní řadě Edice klubové poezie. Dále ...

Výchovný ústav pro chlapce od 15 let. Poskytujeme péči dětem a mladistvým. Pomáháme jim ukončit střední vzdělání. Nabízíme výchovné programy pro děti ve školní docházce. Základní a střední vzdělávací program a střední škola

Inženýrská a majetkoprávní činnost při přípravě staveb včetně staveb liniových. IT služby: - licencovaná vzdálená správa serverů i stanic - mobilní a webové aplikace na míru - internetové prezentace - výstavba a údržba pc sítí - dodavatel hardware.

Společnost L.C. Truckcentrum s.r.o. je součástí nadnárodní transportní a spediční skupiny LC net, která se především zabývá silniční a kombinovanou přepravou tekutých chemikálií, včetně těch nebezpečných. Dále se zabýváme opravou, rekonstrukcí a přestavbou cisteren taktéž i cisternových kontejnerů. Pro zajištění 100% technického stavu ...

Služby: -reklama -marketing -webdesign Poradenství: -podnikatelské -organizační -ekonomické

Vzdělávací agentura a nakladatelství. Nabízíme přípravné kurzy ke zkouškám, státní maturitě, jazykové a profesní školení. Vydáváme knihy a CD k přijímacím zkouškám a slovníky.

Architektonická a projekční kancelář. Rekonstrukce administrativních místností, domů a bytů, škol, obchodních center, zdravotnictví a kulturní budovy.

Výroba profesionálních video záznamů, profilů firem, dokumentů. Fotografování produktů, reklamy, portrétů a pro průmyslové účely. Výroba DVD a BD nosičů.

Služby - zastupování v celním řízení - zpracování dat - poradenství a kontultace v oblasti celní problematiky

Maloobchod, prodej, instalace: -výpočetní a kancelářská technika Služby: -správa sítí -webdesign -webhosting

Dodávka, prodej, montáž: -kancelářská technika -hardware Realizace, správa, údržba: -počítačové sítě