Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pošta. Nabídka vnitrostátních a mezinárodních poštovních, peněžních a kurýrních služeb. Prodej dálničních kuponů a doplňkového sortimentu.

Služby - velkoformátový tisk - grafické práce

Provozování cestovní kanceláře se zájezdy do Loskop, Marina Sands a Fijnbosch. Nabízíme pobyty hvězdicové, poznávací, lovecké, pracovní cesty, svatební, vinařské a golfové. Zajistíme Vám volné vyžité v podobě surfování, raftingu, rybolovu, lovecké safari, bungee jumpingu, sandboardingu, tubingu a potápění v akváriu se žraloky.

Nabízíme odstraňování odpadů a sanační činnosti.

Služby: -personální outsourcing -outsourcing vývoje SW projektů -outsourcing provozu a rozvoje IT aplikací

Služby: - správa serverů, sítí - webové aplikace - webhosting

Prodej, servis - výpočetní technika Služby - www stránky, webdesign - webhosting - kurzy a školení IT - vývoj aplikací

Prodej, servis: -počítače. -notebooky. Služby: -tvorba webových stránek.

Pošta. Nabídka vnitrostátních a mezinárodních poštovních, peněžních a kurýrních služeb. Prodej dálničních kuponů a doplňkového sortimentu.

Kadeřnictví. Další provozovny v Brně: -Interspar, Vídeňská 89a tel.: 543240299 -Hypernova, U Dálnice 744 tel.: 547216809 -OC Futurum, Vídeňská 100 tel.: 547212926 -OC Vaňkovka, Ve Vaňkovce 1 tel.: 543255787 -NC Královo Pole, Cimburkova 4 tel.: 541246180

Služby - kosmetika - masáže - brazilská depilace - manikúra, modeláž nehtů - pedikúra - svatební líčení, - ultrazvukové čištění, prodlužování řas - depilace Lycon

Česká pošta. Nabídka vnitrostátních a mezinárodních poštovních, peněžních a kurýrních služeb. Prodej dálničních kuponů a doplňkového sortimentu.

Služby: -grafika -tisk -vydavatelství -umělecká činnost