Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební společnost - architektonické návrhy - rodinné domy na klíč po celé ČR - energeticky úsporné domy - bytová výstavba

A studio Brno Kadeřnictví Kosmetické služby Permanentní make-up a tetování masáže

Kadeřnictví. Dámské, pánské dětské kadeřnictví.moderní střihy, barvení, trvalá, melír. Hloubková regenerace - Brazilský keratin Beox Poradenství a prodej výrobků pro domácí péči. Používáme materiál značek: Dusy, Matrix, Wella.

Služby - grafické studio - webdesign - marketingové služby

Služby: -poradenství v oblasti public relation a komunikace.

Poradenství a správa IT - dodávka a instalace softwaru - programování na míru

Kadeřnictví ANDANIKA & VISAGE STUDIO proměny vizáže, minikurzy líčení, vlasová kosmetika

Kadeřnictví. Profesionální kadeřnické služby v centru Brna. Vedle střihu, barvení a melírování nabízím také tvorbu účesů a pletení copánků. Pracuji s kosmetikou značky Matrix.

Kadeřnice, vizážistka. Dámské, Pánské i Dětské stříhání Foukaná, Žehlení, Kulmování Masáže vlasové pokožky Melírování, Barvení, Přelivy Vodová ondulace Svatební a Společenské účesy (také účesy Historické, Dětské a copánky nejen francouzské) Líčení (svatební i společenské, denní i večerní, fashion i fotomake-up) Prodej vlasové kosmetiky ...

Salon psí krásy - stříhání - koupání - fénování - trimování - stříhání drápků - trhání chloupků v uších - čištění análních žlázek - poradenství o péči Prodej - krmiva a vybavení pro psy

Kadeřnictví v centru Brna. Kadeřnické služby. Pondělí-pátek 7:00 - 19:00 Lichý týden 7:00 - 13:00 Sudý týden 13:00 - 19:00 Sobota ZAVŘENO Neděle ZAVŘENO

Kadeřnictví a holičství.PROKOP HAIR & BEAUTY

Maloobchod, prodej: -hračky, hračkářství -sport, sportovní potřeby -papírnictví, papírenské zboží, školní a kancelářské potřeby. Služby: -kopírování černobílé -faxové služby.

Náplň činnosti ASISTENČNÍHO CENTRA: - příprava a řízení regionálních projektů (Phare, ISPA, SAPARD, CBC, MPO, MMR, MPSV, ...) - zprostředkování finančních dotací (EU, MMR, MPO, ARP, ČMZRB, ...)

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.

REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Kadeřnictví

Úklidové služby domácností i komerčních prostor. Čištění koberců, potahů a podlah.

Kosmetika - odlíčení - základní čištění - peeling - úprava obočí - masky - barvení obočí a řas - depilace