Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme nemovitosti v Praze a středních Čechách, vykupujeme nemovitosti.

Pokud vlastníte internetový obchod, pak je pro vás SEO optimalizace pro vyhledávače seznam a google často jediným nejúčinnějším zdrojem kvalitních zákazníků. Pomocí seo dokážeme klientovi zvýšit návštěvnost na jeho webu.

Dodavatel komplexního poradenství a manažerských systémů pro podporu řízení organizací s odvětvovou expertizou a přední pozicí ve vybraných segmentech.

Grafické studio. -velkoformátový tisk -malokusový tisk -výroba reklamních předmětů, fotopotisky -řezaná grafika, pískovací fólie, samolepky, štítky, vizitky -pozvánky, přání, pohlednice -fotoobrazy, fotoknihy. Specializujeme se spíše na malokusovou výrobu.

Nakladatelství a internetový obchod Vydáváme knihy zabývající se českou historií - zejména publikace o zříceninách hradů, významných osobnostech a šlechtických rodech.

Investiční služby a obchodní služby. B2B, B2C, zlepšování výkonnosti organizací, manažerské řízení firem, strategický management a motivace zaměstnanců. Divize Veteráni: Nabídka a poptávka - veteránů, oldtimerů a historických vozidel. Vozy v původním stavu nebo vozy renovované. Pracujeme s českými, evropskými i americkými značkami ...

Nakladatelství Svítání vydává špičkové knihy s tématikou: - tradiční čínská medicína ( TČM, TCM ), např. Vladimír Ando : Klasická čínská medicína a Farmakologie klasické čínské medicíny, G. Maciocia : Diagnostika podle jazyka - makrobiotika, např. Michio Kushi Makrobiotikou ke skutečnému zdraví, Jarmila Průchová : Co vás ničí - dietetika ( ...

Agentura ProVás - služby pro rodinu a domácnost Úklid firem Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Doučování Pomoc seniorům.

Tvorba internetových aplikací a www prezentací. Redakční systémy Joomla, eshopy Virtuemart.

Průmyslové aplikace: - jednoúčelové stroje a zařízení - průmyslová automatizace. Prodej: - výpočetní technika - hradware, software - správa počítačových sítí. Internet: - připojení - webhosting - internetové stránky na klíč.

Služby: - IT Partnership - konzultace - školení - programování na zakázku.

Služby: - dabing - tvorba titulků pro seriály, filmy - překlady

Úklidové služby - mytí oken - čištění koberců - údržba domů a bytů - údržba zahrad

Služby - kosmetické studio - péče o tělo - péče o obličej

Služby - masáže medové, havajské - ruční lymfatická drenáž

Architektonická kancelář - navrhování staveb a interiérů

Kadeřnictví Vizážistika Svatební líčení Čínská medicína Kosmetika Masáže

Služby: - tréninkový program marketing pro nemarketéry

Úklidové služby - mytí oken - úklidy po malířích a řemeslnících - úklidy domů - pravidelné úklidy kanceláří, bytů - vyklízení sklepů, půd bytů, likvidace pozůstalostí - čištění koberců

Služby: -kadeřnictví -kosmetika Nous parlons Français

Služby: - vývoj software - systémy pro zdravotnictví - webhosting

Prodej: - repro Tannoy a Kef, tiskáren Epson, fotoaparátů Nikon - výpočetní techniky - kalibrace barev monitorů, tiskáren, skenerů sondou - velkoformátový tisk fotogafií Fotografické služby: - kalibrace barev monitorů, tiskáren, skenerů sondou - velkoformátový tisk fotogafií - svatební fotograf

Kadeřnické a kosmetické studio MADONA Kadeřnické služby - Dámské - Pánské - Dětské - Společenský účes Pedikůra Modeláž nehtů, manikúra Permanentní make-up, prodlužování a zhušťování řas.

Kadeřnictví, kadeřnický salon. Studio Parisen.