Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -projektování - projekční a plánovací práce: -komunikace, kanalizace, vodovody, obytné komplexy -rodinné domky, bytové domy -veřejné budovy a průmyslové stavby -investorská a realitní činnost -designové studio na zpracování návrhů interiérů -kopírování, skenování -technicko-ekonomické studie zastavěných území ...

Dodávky informačních technologií HW a SW. Nabízíme servis a outsourcing. Instalaci informačních systémů, projektování datových sítí, zabezpečení dat a zajištění kontroly tiskáren a kopírek v budově.

Realitní kancelář. Realitní služby, prodej a pronájem: - bytů - domů - rekreačních objektů, chat - nemovitostí - komerčních prostor, kanceláří - průmyslových objektů - pozemků. Komplexní servis v oblasti nemovitostí: - zprostředkování prodeje - sepsání kupních, darovacích, směnných a podobných smluv - vyřízení ...

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Společnost Archa s.r.o. je firma orientující se na prodej aplikačního software a širokou oblast služeb s tím spojených. Navrhujeme a realizujeme hardware. Dodáme značková zařízení na míru. Nabízíme také operační systémy, kancelářské programy, grafické fonty a software, antiviry a další. Sestavíme Vám lokální počítače s externí správou ...

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Maloobchod, prodej, servis: - software - hardware - výpočetní technika - kancelářská technika

Prodej: - software - hardware - vybavení kanceláří.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Fotografie - reportáž, portrét, reklama. Profesionální fotograf: -reklamní a svatební fotografie.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce. Zprostředkování, velkoobchod a maloobchod. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Reklamní ...

Správa a údržba nemovitostí. Obchodní činnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Výroba textilních výrobků ručně tkané koberce i tzv. hadráky.

Zprostředkovatelské služby. Specializovaný maloobchod. Designerská návrhová činnost. Výroba architektonických modelů. Projektování pozemních staveb.

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Informační systém nastavitelný podle požadavků a potřeb zákazníka.

Vývoj, prodej: - ekonomický software pro DOS, Windows - zakázkový software - software pro internet.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Fotografování, vyvolávání, zpracování: -fotografií z barevného diapozitivu Výroba, prodej: -fotografií na porcelánu Maloobchod, servis, prodej: -fotomateriálu -fotopřístroje, fotoaparáty.

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Reklama, marketing, grafický design, webdesign...

Služby, poradenství: -poradenství v oblasti řízení podniku. -zvyšování podnikatelské výkonnosti.

Architektonická a realizační kancelář. Projekce a dodávka: -stavby na klíč: -průmyslové -občanské -bytové.

Personalistika: -vyhledávání vedoucích pracovníků.

Mezinárodní doprava, přeprava: -sběrná služba - kontejnerová přeprava zboží a kusových zásilek -námořní, letecká, silniční, železniční přeprava. Celní služby. Pojištění zásilek.