Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Masáže. Kinesiotaping, Čínskou masáž TUINA, relaxační masáž, sportovní masáž, baňkování, medovou masáž, reiki, reflexologii nohou, lifting a lymfatické masáže.

Polepy na automobily, motorky, kamiony, autobusy - tuningové samolepy na automobily, motorky, kola - reklamní plachty a transparenty - vylepování výlohvýroba - reklamní cedule a poutače Potisk - textilie trička, mikiny, bundy Tisk - vizitky - letáky - plakáty - loga Grafické ...

Školení - internet Webdesign - kompletní řešení stránek pro školy Webhosting - počítače

Návrhy, realizace a vybavení interiérů. Rekonstrukce interiérů, kancelářský nábytek.

Úklidové služby - zametení a vytření dostupných podlahových krytin - vyluxování koberců a rohoží - otření prachu - mytí oken, dveří - vyleštění zrcadel a skleněných ploch.

Montáž - interiéry Montáž - nábytek

Kadeřnice, kadeřnictví - dámské - svatební účesy - plesové účesy - designové střihy - stříhání - barvení - L´Oréal

Pronájem vlastních nebytových prostor – výrobních, skladů, kancelářských a prodejních ploch, garáží, parkovacích a ostatních venkovních ploch - Zlín, Luhačovice a Brno Sídlo firmy: MANAG správní, a.s. Kaštanová 489/34 Brněnské Ivanovice Brno

Realitní kancelář. Zprostředkování,nákup,prodej,pronájem: -nemovitosti -domy,byty -chaty,pozemky.

2DR reklama - reklamní a grafická dílna. Výroba: - reklamní poutače, billboardy, bannery, - tiskové služby - vizitky, letáky, katalogy, plakáty, - potisk textilu Webdesign, grafika a zpracování loga.

Realitní činnost. Zprostředkováváme prodej, nákup a pronájem bytů, rodinných domů, rekreačních chat a chalup, dále nebytových prostor a pozemků v celém Libereckém kraji. Naší snahou je poskytnutí maximální služby při jakémkoliv obchodu s nemovitostmi. Správa a údržba nemovitostí: - ekonomicky-správní - technicky-správní - právní - ...

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Profesionální vizualizace a animace (nejen) architektury: interiér, exteriér, od rodinného domu po městskou čtvrť. Webdesign: návrh a výroba moderních WWW stránek. Aplikace na míru.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Překladatelská a vzdělávací agentura, jazykové centrum. Překlady angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, chorvatština, polština a další evropské jazyky. Firemní jazykové vzdělávání: - projektování a realizace vzdělávacích akcí - jazykový audit - prezentační dovednosti v češtině a angličtině.

Marketingové poradenství v oblasti zahraničního obchodu ve Vietnamu.

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.