Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytujeme světově prověřené informační technologie a kvalitní poradenské služby zaměřené na podporu marketingových, obchodních a servisních procesů organizací. Komplex informačních technologií a poradenských služeb pomáhá zákazníkům úspěšně rozvíjet vlastní aktivity a dosahovat co největší ziskovosti. Pro podporu procesů dodáváme CRM a DMS ...

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní dodávková, nákladní a kamionová přeprava -logistika -skladování

Grafické návrhy - loga SEO optimalizace - internetové reklamy Tvorba - webové stránky - internetové obchody - slevové weby Webhosting

Výzkumná agentura: - výzkum, zmapování trhu B2B - marketingové poradenství v B2B - výzkum slovenského a středoevropského trhu.

Mezi naše služby patří: - elektro-podružné měřění - údržba nemovitostí - doprava - kovovýroba.

Finanční poradenství Poradenství v oblasti managementu Personální poradenství a diagnostika

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Reklama, reklamní služby: -orientační značení budov, 3D nápisy -plastické nápisy -plošná reklama -foliová grafika -světelná reklama -bezpečnostní a solární folie -tiskoviny, vizitky -kroužková vazba -potisk textilu -tisk. Návrhy, výroba, montáže, servis.

Kosmetické studio - kosmetické služby - fotorejuvenace - ošetření kosmetikou RENLIVE - botowhite - manikúra, nehtová modeláž - prodlužování řas - modelace postavy - léčba hyperhydrózy

Klinický psycholog: -psychoterapie. -psychologické poradenství.

Reklamní studio: -tvorba webových stránek. -SEO optimalizace. -vývoj mobilních aplikací. -tvorba reklamní spoty, dabing, krátké filmy. -marketingové služby.

Práce: -čištění koberců. -čištění čalouněného nábytku.

Likvidace a zpracování plastového odpadu a lisování surovin

Sběr, výkup a využívání plastových odpadů - třídění, lisování nebo mletí a skladování před jejich odvozem k dalšímu využití.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -správa serverů. -návrh, instalace bezdrátových sítí, strukturováných kabeláží. -instalace telefoních ústředen.

Práce: -úklidové. -čištění koberců. -mytí oken. -žehlení prádla.

Služby - finanční a ekonomické poradenství - správa nemovitostí

Výroba: -textilní reklamní předměty. Služby: -event marketing.