Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Tiskařské práce: - sítotisk - digitální tisk - samolepky - řezaná reklama. Tvorba a návrh webové stránky a webdesign.

Společnost ekonomických, advokátních a realitních kanceláří.

Stavební a realitní činnost, pronájem nebytových prostor a development.

Služby - zabezpečení ochrany a ostrahy majetku - čisticí a úklidové práce pro administrativní a výrobní prostory a kanceláře

SauterRentsch poskytuje komplexní poradenský a manažerský servis v oblasti fúzí a akvizic a rizikových investičních projektů. Poskytuje poradenství a služby: - pro kupující podniků - pro prodávající podniků - pro investory, kteří investují do rizikových projektů.

Externí zpracování a zastupování v INTRASTAT. Nabízíme: - sledování termínů odevzdávání výkazů, písemně nebo elektronicky, dle přání klienta - správnost a úplnost vyplnění - smluvní vztah vytvořený tak, aby vyhovoval cenou i podmínkami oběma stranám - zkušenosti v celní problematice a vykazování mezinárodního obchodu v systému ...

Služby: -recyklace, zpracování plastů -vývoj software -webdesign

Poskytování komunikačních služeb v oblasti komunikačních technologií, farmacie, financí, veřejné správy apod.

Internetová inzerce a katalog nemovitostí. Ideální inzertní plocha s videoprohlídkami, fotkami, mapou, webovými stránkami apod.

Grafické práce. INTERNET marketing Webdesign Webhosting

Služby: - fotograf - fotoateliér Pobočka: Americká 34 tel.: 377 226 535

Návrhy a realizace interiérů: -kuchyně -obývací pokoje -kanceláře -veřejné prostory -hotely a restaurace -koupelny -dětské pokoje.

Činnost: - tvorba webových stránek, e-shopů - SEO optimalizace - vývoj softwaru na zakázku

Služby - www stránky, webdesign - grafické práce, logotypy - internetový marketing - SEO optimalizace - PPC reklamní kampaně - reklamní a propagační materiály

Služby: - správa nemovitostí - správa tepelných zařízení - účetnictví

Prodej - kompozitní materiály REYNOBOND a HAIDA Prodej - světelná reklama

Správa serverů a počítačů, Linux, Windows, FlexiBee, pokladní systém, ekonomické systémy, účetnictví, obchodní systém, software pro obchodníky, servis počítačů.

Výkup - kovový šrot Prodej - uhlí, brikety