Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Masážní a kosmetické studio - kosmtická ošetřeni všeho druhu přírodni kosmetikou - depilace cukrovou pastou - relaxace, detoxikace a ozdravení kůže - lifting obličeje ruční metodou - anticelulitidová masáž a ozonový zábal - zábaly ze zelené kávy - čokoládová masáž a zábal celého těla - ajurvédská celotělová masáž - masáž lávovými kameny ...

Reklamní a umělecké studio ARTISIO. Výroba reklamy, umělecké malby a americkou retuš (airbrush). Reklamní malby provádíme v interiérech i na fasády budov. Malovat je možné na všechny druhy podkladů. Malba dětských koutků v obchodních centrech, restauracích apod.

Služby, výkup, zpracování - kovový odpad - ekologická likvidace autovraků - likvidace železných konstrukcí a objektů Prodej - hutní materiál

Poskytovatel připojení k bezdrátovému Internetu, VOiP a hostingu v okresech Rychnov nad Kněžnou, Náchod a Hradec Králové.

Služby: -masáže. -tejpování. -shiatsu. -makrobiotické poradenství.

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Produkční, reklamní agentura: -organizace kulturních, zábavních akcí. -hostesky. -marketingové služby. -DTP studio.

Služby: -masáže: -klasické, sportovní, regenerační. -baňkování. -medová masáž. -masáž lávovými kameny. -shiatsu.

Prodej, e-shop: - razítka - kancelářská technika - telekomunikace - drobné elektro.

Služby: -překladatelské, tlumočnické: -angličtina, němčina, ruština. -iitalština, francouzština. -polština, španělština. -srbština, rumunština.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Nabídka finančního poradenství.

Výroba, prodej, pronájem - reklama - reklamní plochy - billboardy, plochy - venkovní reklama.