Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej a servis počítačových sestav, notebooků, periferií, software, doplňků k výpočetní technice, navigací a spotřební elektroniky.

Kompletní služby od společnosti O2 za zvýhodněné ceny

Specializujeme se na vývoj softwaru a komplexní automatizaci výrobních procesů.

Posláním společnosti Dimension Data je hledat způsoby, jak využívat ICT s cílem zlepšit fungování společností našich klientů. Přeměňujeme ambice na úspěchy. Díky nám dokážete reagovat na výzvy dnešní doby díky cíleným a relevantním službám a IT řešením. Zaručíme, že váš podnik bude podporován robustní síťovou platformou a pomůžeme vám ...

Zabezpečení vstupních, mezioperačních a výstupních kontrol.

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -počítače. -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentací. -správa počítačových sítí.

Zprostředkování hypoték a úvěrů na bydlení. Realitní služby

Soudní tlumočnice Španělština-Čeština Oboustranné tlumočení Přeložím: - oddací a rodné listy - lékařské zprávy - daňová přiznání - doklady, školní vysvědčení - plnou moc.

Správa nemovitostí, účetnictví, daně a mzdy. Právní a realitní služby.

Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Kadeřnický salon ALENA. Prodej vlasové kosmetiky L´oréal Professionnel Nabízíme výrobky série EXPERT a TECNI ART. Služby: - kadeřnictví - kosmetiky - modeláž nehtů - pedikúra - masáže - solárium.

Holičský, kadeřnický salon Harmonie. Kosmetika Masáže, pedikúra, manikúra.

Modelování, aplikace umělých nehtů Masérské, rekondiční a regenerační služby Kosmetické služby Holičství, kadeřnictví Solárium

Realizace a návrhy - nástěnných maleb - interiéru - originálních oděvů. Příprava ke zkouškám na uměleckou školu Ilustrace animovaných filmů

Fotograf. Služby: -portrétní fotografie. -svatební foto. -reportážní fotografie.

Studio 3D reklamy. Navrhujeme atypické a originální dárky a reklamní 3D předměty. Vytváříme individuální dárkové sady, branding, kompletaci a grafickou práci.

Dovoz a distribuce spotřební elektroniky a informačních systémů. Vývoj software aplikací.

Reklamní agentura Signmaking - polepy aut - informacní systémy - autoplachty Světelná reklama Velkoplošný digitální tisk Grafické práce Tamponový tisk

Služby: - fotograf, fotografování - sportovní závody - focení pod vodou - společenské akce E-shop: - fotografie

Služby: - překlady, tlumočení německý jazyk

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -regály -vybavení skladů Služby: -úklidové -stěhování

Služby: -překladatelské, tlumočnické: -polský jazyk. -polština.