Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - výstavba luxusních interiérů - rekonstrukce interiérů - dekorativní úpravy interiérů - stavby na klíč

Činnost: - likvidace technologických celků, kovových konstrukcí, hal - výkup nepotřebných skladových zásob

Počítačová technika prodej, servis a montáž. Připravujeme počítače kapesní, přenosné lokální, osobní, kancelářské, grafické. Dodáme antivirové programy a poučíme s obsluhou

Sesterská společnost firmy Lagermax Group.

Velkotržnice s potravinami. Obchodování s ovocem, zeleninou, masem, uzeninami, květinami a dalšími produkty.

Návrhy vybavení obchodních prostor: - kancelářský, lékárenský a zubařský nábytek - výstavní stojany - osvětlení.

Grafické studio Vytváříme grafický design, připravujeme sazbu a zlom, skenování, VLF a barevný malonákladový tisk. Tvoříme prezentace, elektronické vizitky a zvukové publikace.

Realizace tiskových materiálů od předtiskové přípravy po samotný tisk. DTP studio: -grafický návrh -sazba, zlom -litografie -osvit -digitální nátisk -analogový nátisk. Grafika počítačová. Grafický návrh, sazba, skenování, osvit, digitální nátisk IRIS REALIST, malonákladový digitální tisk.

Realitní činnost, pojišťovnictví, leasing.

Výroba reklam od návrhu po výrobu, montáž a servis. Nabízíme: - plastické 3D nápisy a samolepky - fóliovou a světelnou reklamu - rytecká díla - losovací systémy - velkoplošný digitální tisk - orientační systémy.

Grafické studio a polygrafický ateliér. Nabízíme tvorbu grafických návrhů.

Jediná tiskárna cenných papírů v EU se specializací na návrh, tisk a výrobu cenných papírů s autorským ocelotiskem.

Služby: - kadeřnictví - prodlužování vlasů

Poradenská společnost působící v oblasti reklamy a marketingu. Dodáváme řešení: - Seo optimalizace - PPC reklamy - internetového marketingu. Vyrábíme a analyzujeme www stránky a e-shopy. Náš tým tvoří lidé, kteří mají dlouholeté zkušenosti v oblasti reklamy a marketingu. Zkušenostmi z internetových portálů a reklamích agentur ...

Výroba kotlů na dřevo, brikety, pelet, uhlí, kukuřici a další produkty. Prodáváme a instalujeme kotle: - teplovodní - kombinované - krbová - na dřevo - teplovzdušné.

Reklamní agentura, která se snaží být klientům partnerem při vzniku marketingových ideí a strategií a implementovat je v oblasti "below the line" komunikace.