Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překlady a tlumočení - němčinasoudní překlad - právo - ekonomika Výuka - nemčina

Služby: - překlady - tlumočení - výuka angličtiny

Služby: - nehtové studio - manikúra

Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení Výroba - rozvaděče nízkého napětí Služby - projektování elektrických zařízení - poradenství v oblasti elektro

Reprografie: -kopírování - barevné, černobílé -tisk -laminování -vazba dokumentů -potisk triček, puzzlí, porcelánu transferem. Výroba: -razítka. Prodej: -bazény -filtrační zařízení -bazénová chemie -příslušenství. Internetový obchod.

Překladatelské služby a tlumočení v německém jazyce Technika, stavebnictví, ekonomika, právo

Realitní kancelář s celosvětovým renomé specializující se na luxusní domy, vily a byty. Zajistíme kupní ceny a vedeme proces prodeje. Ušetříme Vám čas i nervy s hledáním vhodného kupce a se stanovováním tržní hodnoty nemovitosti. Naše nabídka je ozvláštněna přepychovými jachtami.

Výroba - samolepky. Tiskárna - vizitky - prospekty - katalogů - brožury.

Služby v oblasti informačních technologií. Outsourcing, správa, rozvoj a zabezpečení IT. Nabídka: -vypracování auditu informačních technologií, případně zpracovnání konsolidačního projektu, který nezavazuje ke spolupráci -vypracování závěrečné zprávy auditu s informacemi a doporučeními -komplexní služby v oblasti elektronické ...

Služby - pronájem bytových a nebytových prostor včetně poskytování dalších služeb

Tiskárna. Tiskařské práce. Grafické návrhy, předtisková příprava. Tisk: - plotrový - plakáty - brožury - reklamní letáky - vizitky - tiskopisy - samolepky - svatební oznámení, parte. Knihařské zpracování.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Bezbolestná liposukce Reiki Lymfodrenáže BioMat Kineziotaping

Výkup, sběrna druhotných surovin - sběrné suroviny - železné a něželezné kovy a jejich slitiny - kovový odpad vraky

Služby: -webdesign - tvorba www stránek -grafické práce -SEO optimalizace vyhledávačů.

Kadeřnictví - stříhání, barvení, melír

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob