Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní polepy tiskovin - plastická reklama Výroba - světelná reklama Grafické návrhy Webdesign Fotografování

Skartace, papír, barevné kovy, fólie, igelit. Sídlo: Oblá 75, 634 00 Brno

Služby: -masáže -rehabilitace -baňkování -aromaterapie

Stylový kadeřnický salon nabízí kompletní kadeřnické služby, poradenství v oblasti barev, střihů, stylingu a péče o vlasy. Prodej vlasové kosmetiky Biolage a Matrix.

Služby: -webdesign -animace -ozvučení -osvětlení

Služby: -tvorba internetových stránek. -internetový marketing.

Služby - profesionální úklidové služby - pravidelný úklid, generální úklid - mytí oken - čištění koberců - žehlení

Realitní služby: -pronájem bytů a domů -podnájem části rodinných domků -správa nemovitostí -kompletní servis -výměna bytů -městských, družstevních -převod družstevních bytů -prodej a koupě bytů v osobním vlastnictví -zajišťování znaleckých posudků.

Světelná reklama Fischer-Signtech - Zakázková výroba Profesionální výrobce světelné reklamy. Společnost FISCHER SIGNTECH s.r.o. je specialistou na výrobu písmen světelné reklamy. Zabývá se především výrobou písmen světelné reklamy.

Prodej: -luxusní dárky. Služby: -zajištění teambuildingové akce.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, ...

Reklamní studio Výtvarné kurzy - FIMO - kreslení pravou hemisférou - pletení z papíru - skládání z papíru

Silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně, - vnitrostátní příležitostná osobní Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní ...

Prodej - počítače Servis - počítače Správa - počítačové sítě