Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Organizační složka Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm. Technické služby: - správa a údržba silnic a místních komunikací včetně jejich čištění a zimní údržby - odvoz komunálního, domovního odpadu - údržba a zakládání veřejné zeleně (sekání trávy, aj.), rekultivace - údržba a opravy veřejného osvětlení a světelných signalizačních ...

Městské informační a turistické centrum, infocentrum, MIC. Služby: -informace -o firmách, službách -ubytování -cestovním ruchu -kulturních, společenských akcích.

Knihovna. Půjčovna: -knihy, časopisy -odborná literatura. Služby: -internetová kavárna -kopírování.

Úklidové služby: - průmyslové i komerční budovy - čištění koberců a čalounění - čištění vzduchotechniky, filtrů a kalolisů ČOV - úklid po řemeslnících - mytí oken, výloh, výkladů - odstraňování graffiti.

Heimstaden Czech s.r.o. je poskytovatel bytů k pronájmu: - krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

Firma zajišťuje profesionální jazykové korektury a překlady angličtiny. Garance dodání překladu do 48 hodin. Akademická korektura, editace, formátování, překlady.

RENATEX CZ a.s. - komplexní služby pronájmu a praní prádla a pracovních oděvů pro zdravotnická zařízení, lázně, hotely, restaurační provozy a průmyslové podniky - pronájem sortimentu prádla i dopravu Poskytujeme odborné vyprání, vyčistění a ošetření prádla, pořízení.

Působení ve slévárenském a ocelárenském průmyslu. Pronájem atraktivních obchodních a kancelářských prostor ve vlastních nemovitostech. Sídlo společnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava - Mariánské Hory.

Na výkup bytů, rodinných domů a jejich následné rekonstrukce se zaměřuje firma G2 Rekonstrukce s.r.o. Zlín. Provádíme především kompletní i částečné přestavby bytů, koupelen, bytového jádra a rekonstrukce RD v regionu Zlínský kraj. Výhodný výkup nemovitostí - rodinné domy i byty vykoupíme až za 120% odhadní ceny. Vykupujeme i byty či domy v ...

PANINI, s.r.o. Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Výroba: -drátěný program -kovovýroba -výrobky z drátů -ohýbání drátů -svařování drátů. Pronájem nebytových prostor.

Realitní služby - prodej, pronájem nemovitostí, bytů a domů.

Služby - domácí zdravotní péče - osobní asistence - sociální služby.

Vytvoříme Vám originální návrh pro prezentaci Vaší společnosti, realizujeme: - malby reklamních nápisů - polepy reklamních ploch - výrobu reklamních cedulí, nápisů - design na výlohy - polepy automobilů - a mnoho dalšího. Zajištujeme kompletní servis včetně následné instalace. Používáme kvalitní nátěrové hmoty, vinylové folíe s ...

Administratívne služby Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Vykonávanie doprovodov prepravcov ťažkých a ...

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).

Správa IT pro malé a střední firmy. Individuální přístup v řešení jakýchkoli záležitostí spojené s IT. Nehledáte-li jen opraváře, ale partnera pro IT záležitosti, tak jste u nás správně.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

Společnost YES EXPO s.r.o. se zaměřuje na výstavní expozice

LOGSENSE s.r.o. se zaměřuje na komplexní optimalizaci logistiky, logistické audity, distribuční strategie, optimalizaci stavu zásob a manipulační techniky a mnoho dalšího.

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.