Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetické studio. Bezoperační lifting obličeje přístrojová metoda VACUPRESS - SPM - lymfodrenáže těla a obličeje - prodlužování řas metodou DIAMOND LASHES - kosmetické služby - Power plate - masáže - - odstraňování nadváhy.

Výtvarný design. Grafické studio.

Služby - kosmetika - kadeřnictví - péče o nehty a ruce - biostimulační laser - depilace cukrovou pastou a brazilská depilace - prodlužování řas - líčení - přístrojové lymfatické masáže - chemický peeling - permanentní make up. Nabízíme služby v oblasti kosmetiky, manikúry, modeláže nehtů, kadeřnictví, masáží, depilace, ...

Zajišťujeme služby profesionálního fotografa se zaměřením na focení portrétů, svatebních fotografií, dětí, těhotenských a rodinných fotografií - v ateliéru i exteriéru. Dále zvířátka i drobnou webovou reklamu.

Provozování a pronájem: - nafukovací atrakce - dětská autíčka - dětské kolotoče. Pronájem nafukovacích atrakcí, hradů atd...

Centrum pro dítě a rodinu. Ordinace dětské psychiatrie a provoz centra pro dítě a rodinu.

Kadeřnictví: -dámské -pánské.

Překladatelská a tlumočnická činnost Výuka jazyků Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu.

Služby: -kosmetika -španělská kosmetika -depilace -speciální ošetření očních partií -denní a večerní líčení -manikúra nehty modelování -peeling, masáže a zábaly rukou.

Prádelna, praní: - osobní prádlo - záclon, závěsů - výrobky z dutého vlákna - ovčí deky - atypické věci (velké záclony, ložní prádlo) - montérky, ručníky, utěrky - opravy pracovních oděvů - žehlení a mandlování. Šití ubrusů, záclon, závěsů i ložního prádla na zakázku.

Fotografické práce, fotoslužby: - reklamní fotografie - svatební foto - rodinné události - fotografické reportáže - tabla - průkazové foto, portréty - foto pro modeling - fotobooky.

Fotografické práce, fotoslužby: - dětské portrétní foto, seriály - svatební foto - rodinné foto - fotografické reportáže - tabla - průkazové foto, portréty - foto pro modeling - fotobooky.

Služby: - grafické studio - webdesign

Služby - správa počítačových sítí - IT poradenství - webhosting - internetové prezentace Prodej, instalace, servis, opravy - hardware

Služby: - tiskárna - knihařské zpracování - kopírování - korekce - nakladatelství

Služby - grafické studio DTP - reklamní fotografie - reklamní projekty Výroba - velkoplošný tisk - razítka - potisk reklamních předmětů Webdesign E-shop - reklamní předměty - kalendáře, diáře

Činnost: - fotograf - fotografické a vizážistické služby