Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Boroleos s.r.o. je personální agentura zaměřující se na personální management, zajišťování náboru, uzavírání smluv a na mzdové účetnictví.

Firma provozuje autovrakoviště a zajišťuje ekologickou likvidaci osobních i dodávkových vozidel. V rámci služeb realizuje výkup vozů již od 1 000 Kč, odtah zdarma a likvidaci. Také se postará o vystavení protokolu o převzetí a zpětné doručení dokladů. V případě zájmu lze vyřešit také odhlášení vozu na příslušném úřadě. Zakoupit zde můžete ...

Jsme na špici jazykového vzdělávání od roku 1990. Neslibujeme žádné zázraky. Využíváme tradiční, lingvisty ověřené metody výuky. Více než 75 % studentů k nám přichází na osobní doporučení. Naše ceny jsou férové. Naši kvalitu potvrzují české i mezinárodní instituce. Jako jedna z mála škol v České republice jsme prošli certifikačním ...

Úklidové práce: - úklid firem, rodinných domů, bytů, domácností.

Jazyková škola. Angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština. Překladatelské a tlumočnické služby.

Pronájem párty stanů, stánků, altánků a vybavení na oslavu. E-shop - hračky pro děti.

Masáže - klasické - čokoládové - detoxikační - antistresové.

Internetový prodej, e-shop kostýmů

Naše společnost Česká distribuční k.s. se specializuje na neadresnou i adresnou distribuci, doručování reklamních a informačních zásilek do schránek. Správné cílení nastavujeme pomocí geomarketingových analýz, zajistíme i tisk a kompletaci vašich reklamních materiálů a třeba i netradičních formátů.

Návrhy, vizualizace, realizace - interiéry Návrhy, vizualizace - architektura

Grafické práce Internetové aplikace - výroba - www stránky

Středočeské vodárny a.s. spravují vodovody a kanalizace ve vlastnictví měst a obcí. Hlavní činnost: - výroba a dodávka vody - odvádění a čištění odpadních vod. Telefonní centrum - CALL CENTRUM - 840 121 121 - hlášení poruch vodovodní a stokové sítě - veškeré informace týkající se ve vztahu s SV. ZÁKAZNICKÝ SERVIS: - centrum pro ...

Komplexní servis a pomoc s řešením jejich interiérů. I - diskrétnost a individuální přístup ke každému klientovi - analýza potřeb a přání klienta - návrhy řešení - zpracování projektové dokumentace ve 3D nábytku - poradenství při výběru nábytku

Práce: - úklidové - zemní - kanalizační - sádrokartonářské - instalatérské - topenášké. Služby: - stříhání psů - zkracování drápků. Pobočka: - Letovice - Meziříčko 57, 679 61.

NAKLÁDÁNÍ S ODPADY provádí odvoz i likvidaci tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha - kontrola objektů - elektronické zabezpečení.

Pedikúra - manikúra - modeláž a zdobení nehtů

Společnost LION brand & story s.r.o. poskytuje komplexní řešení v oblasti tvorby značky a designu, se zaměřením na design obalu, jeho implementaci na trh.