Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - grafický design - webdesign - webhosting

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Společnost OMT group zajišťuje: - firemní vzdělávání, trénink a rozvoj zaměstnanců, konzultační činnost v oblastech manažerského vzdělávání, osobního i profesního rozvoje, profesní a rekvalifikační kurzy, koučink - teambuildingové aktivity, outdoorové a teambuildingové hry, diagnostické, motivační a zátěžové kurzy pro rozvoj týmové ...

Úklidová služba: -jednorázový, pravidelný úklid. -mytí oken. -čištění koberců. -úklid domácností. -čištění interierů vozidel.

Finanční poradenství a služby. Outsourcing v oblasti finančních služeb. Poradenství v oblasti správy inkasa a pohledávek. Pesronální poradenství, zprostředkování práce

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Zprostředkování - pojištění pro psy a kočky Stříhání a úpravy - psi - kočky

Vedení - účetnictví Správa - nemovitosti

Kompletní servis pro mateřské školy a základní školy. Distribuce, prodej: -školní a předškolní materiály - výtvarných, kreslicích, školních pomůcek: -barvy, pastelky, papíry, lepidla, tvarovací hmoty -dekorace -označení tříd -výukové tabule -hry, stavebnice -razítka. Grafické služby. Chráněná dílna.

Úklidové služby: -úklid domácností. -jednorázový úklid. -služby hodinového manžela.

Provozujeme všeobecnou online inzerci pro ČR i SR. Nabízíme i placené služby.

Fotoateliér. Fotografický ateliér. Fotoslužby: - rodinné fotografie - fotografování miminek - těhotenská fotografie - svatební focení - portrétní foto, portréty - sexy fotografie - produktová fotografie.

Dodávka, prodej, maloobchod: -hardware -počítače Služby: -webdesign -webhosting -internetové připojení -programování

Fotografování - fotografie koně, dostihy

Sportovní slevový a informační portál s nabídkou zboží a služeb z oblasti sportu se slevami od 30 - 90%. Na webu najdete mimo jiné kalendář sportovních akcí konaných po celé ČR, volné sportovní pracovní pozice, videa a další sportovní a zábavný obsah.

Vývoj, prodej: -software ke zpracování mezd a docházky. -mzdový systém AVENSIO.

Maloobchod, servis: - výpočetní technika Prodej, montáž: - antény Instalace počítačové sítě.