Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotografování, fotoateliér - fotografie reklamní, produktové, módní Kurzy - fotografování

Bezpečnostní a detektivní agentura.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Služby: -životní pojištění - úrazové a rizikové pojištění - penzijní připojištění - pojištění majetku - cestovní pojištění -realitní makléř

Prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika. Služby: -bezdrátové připojení k internetu. -montáž, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej: -Sodastream.

Chůvička Brno Miniškolka, hlídání dětí. Hlídání u Vás doma (chůva s vlastní dopravou) Hlídání u nás v našem centru (máme vlastní děti, je tady zahrada, pískoviště, houpačka…) Miniškolka s pravidelným programem (klikněte pro víc informací) Převoz a doprovod dětí (ze školy, do školy, kroužky). Další činnosti - malování na obličej - ...

Výroba: -propagační předměty. -reklamní stojany, panely. -3D loga. -velkoplošný tisk. -polepy.

Služby, zajištění: -dotace z fondů EU a veřejných zdrojů -řízení projektů -poradenství v oblasti veřejných zakázek

Poradenství: -osobnostní rozvoj. -výchovné poradenství. -vztahové poradenství. -rodinná mediace. Pořádání: -semináře, kurzy: -školství, sociální služby, vzdělávání pěstounů.

Administrátor - servisní technik: -starám se o rozvoj IT infrastruktury ve firmě na základě její potřeby -navrhuji PC sestavy -řeším specifické požadavky mimo běžný servisní rozsah.

Projektová činnost ve výstavbě.

Daňové poradenství. Účetnické služby. Marketing.

Realitní kancelář. Naše nabídka: - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky, developerské pozemky - komerční objekty - ostatní.

Hlídání dětí: - krátkodobě i dlouhodobě - individuálně i skupinově - u nás i u Vás doma prostřednictvím chův. Úklid domácností prostřednictvím ověřených a vyškolených pracovnic.

Projekční kancelář: - projekce stavební - novostavby - rekonstrukce. Návrh, dodávka: - interiéry - vybavení kanceláří na klíč.

Grafické návrhy, tisk: - vizitky - firemní tiskopisy. Grafické práce, zakázková výroba: - řezaná reklama - logotypy - polepy vozidel, výlohy provozoven - bannery, reklamní poutače. Služby: - webdesign - webové stránky, internetové prezentace - SEO optimalizace pro vyhledávače.

Nakládání s odpady, likvidace starých zařízení.