Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
zakázkové šití dámských oděvů s možnosti nákupu látek.

Vývoj, distribuce a uživatelský servis: - ekonomické programy pro vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - síťové verze pro sítě Windows, Novell - jednoduché programy pro malé, střední a velké firmy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -foto-kino, fotopotřeby -vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů -fotoaparáty, fotopříslušenství. Fotobazar. Oprava, servis. Fotografické práce.

Maloobchod, prodej: - fotopotřeby - fotoaparáty. Oprava, servis: - fotopřístroje, optické přístroje. Fotografické práce: - reklamní fotografie - fotografické reportáže. Fotoslužba, vyvolávání, zhotovení: - fotografie, diapozitivy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -foto-kino, fotopotřeby -vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů -fotoaparáty, fotopříslušenství, blesky, stativy, diaprojektory, filtry -profesionální filmy, kinofilmy -elektronické diáře, kalkulačky -mobilní telefony. Fotobazar. Oprava, servis: -fotopřístroje, optické přístroje. Fotografické ...

Výroba, prodej: - nábytek na míru. Podlahářské práce. Realizace kompletních interiérů.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

- Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Webdesign, www prezentace Údržba, obnova a pasport - cykloznačení, cyklotrasy Fotografování Tvorba kreativních propagačních předmětů Dodávka - bike GPS SEO optimalizace

- Izolatérství - Pokrývačství

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Služby: -detektivní služby. -zajištění a inkaso pohledávek. -ostraha objektů. -ochrana osob. -doprovod při přepravě cenin.

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi? Potřebujete radu od zkušených odborníků? Vsaďte na realitní kancelář DRINK se sídlem v Mladé Boleslavi. Zprostředkujeme pro Vás obchody s veškerými nemovitostmi. Nabízíme solidní jednání, špičkovou znalost regionu a samozřejmě dlouholetou osobní zkušenost.

Půjčovna - nábytek pro kulturní, propagační a společenské akce, soukromé oslavy a svatby

Služby: -praní a zpracování prádla a textilu -praní, žehlení, mandlování.

Telekomunikační služby společnosti VODAFONE CZECH REPUBLIC a.s.

Kompletní výstavby a rekonstrukce rodinných a bytových domů - bytových jader - plotů - bazénů - zámkových dlažeb aj.

Práce: -izolační -zateplování budov. Prodej, maloobchod, pronájem, půjčovna: -lešení Program zelená úsporám: -dotace

Služby: - ekologické poradenství při nakládání s odpady - audit odpadového hospodářství