Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby, organizace, zajištění: - firemní akce, eventy.

Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost Developerské projekty

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: - počítače - hardware - software - sítě - servery - telekomunikace - outsourcing - informační technologie.

Video návody na zakázku Školení - ICEWARP SERVER - EM CLIENT - ALFRESCO - MICROSOFT EXCHANGE SERVER

Prodej nemovitostí Správa pozemků a bytů

Oblastní charita. Zařízení poskytuje pomoc matkám s dětmi v tísni a mladým lidem bez zázemí při startu do života

Informační centrum. Aktuální informace o kultuře, sportu, památkách, službách, dopravě, ubytování, stravování, atd.

Provádím kompletní kosmetické služby, termozábal rukou, mikromasáž očního okolí, výpich milií, indickou masáž hlavy.

Poradenství a inženýring - odpady - chemické látkyzpracování provozních řádů, havarijních plánů a provozní dokumentace Poradenství - oblast znaleckých posudků Poradenství - v oblasti voda

Zajišťujeme služby v odpadovém hospodářství, recyklaci materiálů, provoz čistíren průmyslových odpadních vod, úklid a čištění strojů ve Vašich průmyslových provozech.

Služby: -kadeřnictví: -prodlužování vlasů a řas -kosmetika: -vacuprass -masáže -infrasauna -samoopalovací nástřik -permanentní make-up -dentální krystal -nehtová modeláž -solárium.

Služby: - realizace developerských projektů, vyhledáváme nejatraktivnější lokality pro výstavbu objektů k prodeji i pronájmu.

Provádíme: - čištění kanalizací - nakládání s odpady. Naše služby: - technologické čištění - čištění technologických zařízení - monitoring potrubních systémů průmyslovou kamerou se záznamem - odstraňování nebezpečného odpadu - deemulgační stanice - neutralizační stanice - sodifikační stanice - přeprava a likvidace odpadů - ...

Velkoobchod kancelářské a školní potřeby: -kompletní sortiment kancelářské zboží pro firmy a prodejny. Výroba: -kartonáže rychlovazače, odkládací mapy, pořadače, spisové desky a další papírenské zboží -knihařské práce, výseky, kašírování a zakázkové práce -výseky papíru, lepenky do formátu B2 -balení do smršťovací fólie. Kooperační a ...

Prodej: -tvorba profesionálních WWW prezentací a webových aplikací pro správu obsahu WWW -komplexnost služeb od konzultační činnosti při návrhu a optimalizaci WWW, až po WebHosting, tedy umístění realizované prezentace na Internet.