Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme služby hodinového manžela, zednické, klempířské a malířské práce, pokládání obkladů a dlažeb či běžnou údržbu domů, bytů i zahrad.

3-Zadni strana domu.JPG Provádíme běžnou realitní činnost, jak jste zvyklí z nabídek ostaních ralitních kanceláří, tedy jenom drobný výpis našich služeb : · odhad tržní ceny · stanovení optimální ceny Vaší nemovitosti · analýza, rozbor možnosti prodeje · sestavení plánu prodeje · osobní konzultace · možnosti financování nemovitostí · ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Překlady - běžné, odborné, soudní, expresní. Tlumočení - konsekutivní, simultánní, soudní, zajištění tlumočnické techniky.

Deratizace - ochranné, celoplošné, ohniskové. Likvidace vos, sršňů. Dezinfekce – likvidace mikroorganismů, plísní a bakterií. Ochrana proti holubům. HACCP.

Úprava srsti všech plemen psů: - kosmetika - stříhání - trimování - koupání - výstavní střihy - kreativní střihy - poradny v péči o srst - čištění uší - stříhání drápků.

Praní a mandlování prádla. Možnost rozvozu (při větší zakázce).

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Návrhářská a designérská činnost - návrhářství v oblasti zahradní architektury

Pěstování: - kaktusů. Prodej: - kaktusy - literatura pro pěstitele kaktusů. Výroba osiv a sadby, školkařských výpěstků a genetického materiálu

Komplexní správa nemovitostí: - evidence předpisů plateb a došlých plateb za jednotlivé bytové a nebytové jednotky - stanovení předpisů nájemného a záloh na služby související s užíváním bytů a nebytových prostorů - stanovení příspěvků do fondu oprav členů družstev či společenství vlastníků - evidence nákladů na provoz, údržbu a opravy ...

Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Agentura BEST Služby: -komplexní úklidový servis.

Služby: -fotografie -video -tisk -webdesign.

Služby: -kosmetické -kadeřnické -celotělový zábal -masáž.

Reklamní činnost Grafické práce Tvorba - www stránky

Audiovizuální prezentace, zpracovávání Corporate Video filmy, snímky prezentující organizaci při různých příležitostech.