Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme služby hodinového manžela, zednické, klempířské a malířské práce, pokládání obkladů a dlažeb či běžnou údržbu domů, bytů i zahrad.

3-Zadni strana domu.JPG Provádíme běžnou realitní činnost, jak jste zvyklí z nabídek ostaních ralitních kanceláří, tedy jenom drobný výpis našich služeb : · odhad tržní ceny · stanovení optimální ceny Vaší nemovitosti · analýza, rozbor možnosti prodeje · sestavení plánu prodeje · osobní konzultace · možnosti financování nemovitostí · ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Překlady - běžné, odborné, soudní, expresní. Tlumočení - konsekutivní, simultánní, soudní, zajištění tlumočnické techniky.

Deratizace - ochranné, celoplošné, ohniskové. Likvidace vos, sršňů. Dezinfekce – likvidace mikroorganismů, plísní a bakterií. Ochrana proti holubům. HACCP.

Úprava srsti všech plemen psů: - kosmetika - stříhání - trimování - koupání - výstavní střihy - kreativní střihy - poradny v péči o srst - čištění uší - stříhání drápků.

Praní a mandlování prádla. Možnost rozvozu (při větší zakázce).

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Návrhářská a designérská činnost - návrhářství v oblasti zahradní architektury

Pěstování: - kaktusů. Prodej: - kaktusy - literatura pro pěstitele kaktusů. Výroba osiv a sadby, školkařských výpěstků a genetického materiálu

Komplexní správa nemovitostí: - evidence předpisů plateb a došlých plateb za jednotlivé bytové a nebytové jednotky - stanovení předpisů nájemného a záloh na služby související s užíváním bytů a nebytových prostorů - stanovení příspěvků do fondu oprav členů družstev či společenství vlastníků - evidence nákladů na provoz, údržbu a opravy ...

Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Agentura BEST Služby: -komplexní úklidový servis.

Služby: -fotografie -video -tisk -webdesign.

Služby: -kosmetické -kadeřnické -celotělový zábal -masáž.

Reklamní činnost Grafické práce Tvorba - www stránky

Audiovizuální prezentace, zpracovávání Corporate Video filmy, snímky prezentující organizaci při různých příležitostech.