Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme realitní kancelář, která nabízí svým klientům kompletní servis při realizaci pronájmů, výměny a prodeje jejich nemovitostí v Praze a Středočeském kraji. Působíme převážně v okrese Nymburk a Praha východ. Nabízíme kompletní služby v celé oblasti realitního trhu, právního, hypotečního servisu a dalších služeb, včetně spolupráce s jinou ...

Autorizovaný a certifikovaný dealer řídícího systému Crestron. Návrh, projekce, instalace a integrace řídících a inteligentních systémů pro domy, byty a komerční prostory. Audiovizuální technika, zabezpečovací technika, kamerové systémy, rozvody TV/SAT a IPTV, počítačové sítě, multiroom. - Audio Video technika - Prezentační technika - ...

Návrhy a realizace veletržních a výstavních stánků.

Kompletní překladatelský servis. Překlady a tlumočení. Návody k obsluze, uživatelské příručky, technické příručky, zpracování manuálů. DTP – grafické zpracování dokumentů.

PREVENTIVNÍ LÉČEBNÉ a REHABILITAČNÍ AMBULANTNÍ PRACOVIŠTĚ poskytující: MODERNÍ PSYCHIATRICKOU a PSYCHOLOGICKOU PÉČI PSYCHIATRICKÁ AMBULANCE slouží jako: poradna pro tenzní stavy a bolestivé syndromy, stavy úzkosti, fobie a obsese poradna pro stavy dráždivosti, dyskoncentrace a chronické únavové stavy poradna pro poruchy spánku ...

Výroba, prodej, pronájem: -velkoprostorové stany -historické stany -indiánská týpí -nafukovací skákadla -plachty a prodejní stánky.

Dřevostavby. Elektroinstalace. Sádrokartony. Rekonstrukce domů a bytů. Střechy.

Manikúra - nehtová modeláž - parafínové zábaly - p - shine.

Výroba - vrata - vjezdové brány - křídlové brány - pohony pro brány a vrata - závorové systémy - vratové pohony Úklidové služby Zámečnictví výroba - výsuvné sloupky - kování PRO brány a vrata Výroba - kování pro brány a vrata.

Nehtové studio. Služby: - klasická manikúra - P-shine manikúra - francouzská manikúra - nehtová modeláž - parafínové zábaly rukou - permanentní lakování Shellac.

Terapie: - akupunktura - moxování - baňkování - lávové kameny - očisty organismu - reflexologie - masáže - zdravotní cvičení.

Programové systémy: -ekonomika -ATD -ASR podniků návrh, analýza, realizace SW -program BYZNYS -instalace sítí LAN -dodávky kompletní PC techniky. Prodej: -počítače -hardware -software.

Tvorba, prodej: - podnikových informačních systémů třídy BYZNYS - software - ERP systémy

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Potisk, prodej triček, mikin, fotbalových dresů.

Bezpečnostní agentura. Ostraha majetku a osob.

Tiskárna - špičkový ofsetový tisk. Služby: - grafický návrhy - DTP služby - jedno až plnobarevný tisk - prospekty, letáky, skládačky - plakáty, katalogy, kalendáře - výseky, laminace, lamino, - skládání, snášení, vazby.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Účetní poradenství

Trias Consulting byla založena v roce 1995, původně byla zaměřena jako školicí středisko v oblasti softwaru a dnes se specializuje zejména na konzultační služby v podstatné šíři problematiky dnešního IT.

programy na posilování zdravých partnerských a rodinných vztahů, podporu rodičovských kompetencí a zdravého vývoje dětí v rodinách profesionalizace pracovníků sociální práce a prevence a další vzdělávání pracovníků pomáhajících profesí vzdělávací aktivity a aktivity osobnostního růstu

Dodavatel řešení ucelených informačních systémů pro subjekty veřejné správy.