Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba - kovový nábytek Správa nemovitostí

Jsme realitní kancelář, která nabízí svým klientům kompletní servis při realizaci pronájmů, výměny a prodeje jejich nemovitostí v Praze a Středočeském kraji. Působíme převážně v okrese Nymburk a Praha východ. Nabízíme kompletní služby v celé oblasti realitního trhu, právního, hypotečního servisu a dalších služeb, včetně spolupráce s jinou ...

Autorizovaný a certifikovaný dealer řídícího systému Crestron. Návrh, projekce, instalace a integrace řídících a inteligentních systémů pro domy, byty a komerční prostory. Audiovizuální technika, zabezpečovací technika, kamerové systémy, rozvody TV/SAT a IPTV, počítačové sítě, multiroom. - Audio Video technika - Prezentační technika - ...

Návrhy a realizace veletržních a výstavních stánků.

Kompletní překladatelský servis. Překlady a tlumočení. Návody k obsluze, uživatelské příručky, technické příručky, zpracování manuálů. DTP – grafické zpracování dokumentů.

PREVENTIVNÍ LÉČEBNÉ a REHABILITAČNÍ AMBULANTNÍ PRACOVIŠTĚ poskytující: MODERNÍ PSYCHIATRICKOU a PSYCHOLOGICKOU PÉČI PSYCHIATRICKÁ AMBULANCE slouží jako: poradna pro tenzní stavy a bolestivé syndromy, stavy úzkosti, fobie a obsese poradna pro stavy dráždivosti, dyskoncentrace a chronické únavové stavy poradna pro poruchy spánku ...

Výroba, prodej, pronájem: -velkoprostorové stany -historické stany -indiánská týpí -nafukovací skákadla -plachty a prodejní stánky.

Dřevostavby. Elektroinstalace. Sádrokartony. Rekonstrukce domů a bytů. Střechy.

Manikúra - nehtová modeláž - parafínové zábaly - p - shine.

Výroba - vrata - vjezdové brány - křídlové brány - pohony pro brány a vrata - závorové systémy - vratové pohony Úklidové služby Zámečnictví výroba - výsuvné sloupky - kování PRO brány a vrata Výroba - kování pro brány a vrata.

Nehtové studio. Služby: - klasická manikúra - P-shine manikúra - francouzská manikúra - nehtová modeláž - parafínové zábaly rukou - permanentní lakování Shellac.

Terapie: - akupunktura - moxování - baňkování - lávové kameny - očisty organismu - reflexologie - masáže - zdravotní cvičení.

Programové systémy: -ekonomika -ATD -ASR podniků návrh, analýza, realizace SW -program BYZNYS -instalace sítí LAN -dodávky kompletní PC techniky. Prodej: -počítače -hardware -software.

Tvorba, prodej: - podnikových informačních systémů třídy BYZNYS - software - ERP systémy

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Potisk, prodej triček, mikin, fotbalových dresů.

Bezpečnostní agentura. Ostraha majetku a osob.

Tiskárna - špičkový ofsetový tisk. Služby: - grafický návrhy - DTP služby - jedno až plnobarevný tisk - prospekty, letáky, skládačky - plakáty, katalogy, kalendáře - výseky, laminace, lamino, - skládání, snášení, vazby.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Účetní poradenství

Trias Consulting byla založena v roce 1995, původně byla zaměřena jako školicí středisko v oblasti softwaru a dnes se specializuje zejména na konzultační služby v podstatné šíři problematiky dnešního IT.

programy na posilování zdravých partnerských a rodinných vztahů, podporu rodičovských kompetencí a zdravého vývoje dětí v rodinách profesionalizace pracovníků sociální práce a prevence a další vzdělávání pracovníků pomáhajících profesí vzdělávací aktivity a aktivity osobnostního růstu