Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Překlady a tlumočení - srbština - chorvatština - bosenština

Zhotovení - reklamní fotografie Grafické studio

Překlady - bulharština - němčina - ruština Výuka - bulharština - ruština - němčina

Překlady a tlumočení - angličtina - francouzština - španělština

Urbanismus -zahradní a krajinářská tvorba -územní systémy ekologické stability krajiny -posuzování vlivů na životní prostředí -územně-plánovací dokumentace -krajinné plány a revitalizace krajiny -územně-technické podklady -program obnovy venkova -studie proveditelnosti k ÚPD -rozvojové a případové studie -inovační a technologický ...

Projektová činnost ve výstavbě. realizace bytové domy administrativní a komerční kulturní stavby rodinné domy rekonstrukce veřejné prostory restaurace a kavárny interiéry a výstavnictví scénografie urbanismus soutěže projekty vybraná ocenění účast na výstavách

Kompletní inženýrská činnost ve stavebnictví.

Zeštíhlovací studio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňování celulitidy, poporodních žilek (strií) - odbourání podkožního tuku - lokální zeštíhlení - masáže - celotělové zábaly - vyhlazování vrásek. Kosmetické studio, kosmetika, welness.

Profesionální certifikovaný kouč, lektor a konzultant - osobní, komunikační a manažerské dovednosti Členka ICF (International Coach Federation / Mezinárodní federace koučů) Prezidentka ICF ČR (International Coach Federation Česká republika)

Renovace: - tonery, cartridge, kazety. Maloobchod, prodej: - spotřební materiál k inkoustovým, laserovým tiskárnám. - tiskárny - výpočetní technika, počítače (PC) - komponenty, příslušenství k počítačům.

Úklidové služby: - kompletní úklidový servis kanceláří, administrativních budov - mytí oken a výloh, práce ve výškách - bezprašné čištění průmyslových hal - periodické úklidy domácností vč. žehlení prádla apod. - úklid půdních a sklepních prostor vč. dopravy kontejnerů - úklid po stavebních úpravách a malování.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - rekreační objekty - nebytové prostory. pobočka firmy: Dobrovského 1, 682 01 Vyškov

Služby: -překlady -soudní tlumočení -výuka německého jazyka.

Správa: -nemovitosti -družstevní domy -společenství vlastníků.

Zprostředkování prodeje Prioritním cílem společnosti Simio, a.s. je nabídnout zákazníkovi kvalitní službu či zboží v pohodlí jeho domova nebo zaměstnání počínaje telefonickým kontaktem operátora a konče doručením našimi obchodníky do místa, které si klient sám určí. To vše v duchu naší mise:"

Informační technologie: -projektování a instalace spolehlivých počítačových sítí - síťová integrace -poskytování nezávislých servisních služeb.

Prodej a pronájem - byty - pozemky - chaty - chalupy - hotely - domy - restaurace - kanceláře - sklady - maloobchody - garáže

Billboardy na míru. Výroba konstrukcí reklamních nosičů. Realitní služby. Grafické služby: - velkoplošná grafika - grafické návrhy - grafika pro tiskoviny.