Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jsme mladá online reklamní agentura. Zabýváme se hlavně tvorbou webů, log a tištěné grafiky.

Masáže, klasické, energetické masáže, lymfatické masáže, reflexní.

Služby - masáže. Thajské masáže, masérky kombinují tradiční thajské masážní techniky jako například reflexologii, akupresuru, panenské oleje, masážní balíčky s bylinkami, kokosem, zázvorový detox, coffee slim, anti-age péči o pleť a další.

FOTO SOVIČKA Služby: -snímky -fotografie reportážní -katalogy -barevné fotografie -negativy -fotovizitky -barevně tónované fotografie z černobílých negativů -barevné diapozitivy. Tisk: -osfetový.

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Modelingová agentura: -fotografie pro zahraniční pánské časopisy.

Nehtové studio: -manikúra P.Shine -nehtová modeláž -masáž rukou -nail art, nehtový design. Pedikúra. Rekvalifikační kurzy: - pedikúry - manikúry - modeláže.

Masáže: - sportovní - zdravotní - reflexní - čínské - lymfatické - jin-gong.

TELEMARKETING PRAGUE nabízí: - Call centrum - telemarketing - direct marketing - web marketing, pasivní (Inbound) a aktivní (Outbound) - telemarketingové služby - CRM - zákaznický servis - direct mailing

Poradenství: -software: -BUILD power: -software pro stavební firmy -plně integrovaný stavební informační systém určený pro podporu přípravy a realizaci stavební výroby -pokrývá všechny procesy spojené s realizací zakázky včetně orientačního propočtu, nabídkového a kontrolního rozpočtu, finančního ...

Kosmetické služby, Studio Lenka. Kosmetika: - ošetření obličeje a dekoltu - různé druhy ošetření (čistící kúra, kompletní ošetření, liftingové ošetření, boaktivní ošetření, laserové ošetření, kolagenové ošetření) - oční kolagenové polštářky - formování obočí - barvení řas, obočí - epilace voskem - trvalá na řasy - mikromasáž očního ...

Realizace internetových aplikací. Intranet, extranet. WEB Návrhy grafického designu (čisté a funkční řešení) Internetové aplikace (ZOPE, Django) Hosting (Zope a Plone hosting, PHP hosting, e-maily, registrace domén.

Kadeřnictví v centru Olomouce: - nově zrekonstruováno - profesionální kadeřnice - využíváme nejnovější techniky a módní trendy - individuální přístup ke každé klientce.

Analýza a definování firemní kultury, tvorba projektů řízení a rozvoje lidských zdrojů a příprava strategií.

Internetový portál do světa moderní architektury. Architektům a stavitelům nabízí možnost prezentace svých prací a produktů.

Kompletní čištění interiéru osobních, dodávkových a užitkových vozidel mokrou cestou. Ruční mytí automobilů. Regenerace laku vozidla, oživení stářím vybledlé barvy. Úklidové práce pro domácnosti, firmy, kanceláře - tepování koberců, sedaček a dalších textilních materiálů. Hodinový manžel: - sečení trávy - údržba bazénu.

Nákup, prodej či pronájem: -byty, rodinné domy -pozemky, chaty. Nabízíme komplexní realitní servis - právní a finanční poradenství, zajištění smluvních podkladů a odhady nemovitostí.

Služby: -odstraňování odpadů obsahujících ropné látky -sanace starých ekologických zátěží.

Provádíme: - odstraňování odpadů obsahujících ropné látky v souladu s platnou legislativou. Zajišťujeme sanace starých ekologických zátěží.

Výroba reklam Kompletní reklamní práce nejen pro dopravce. Nabízíme potisk autoplachet, polep pevných nástaveb, firemních vozidel a tahačů. Digitální tisk EFI VUTEk UltraVull 3360EC 8x CMYKcmyk včetně tisku na plachtovinu a tekuté UV laminace AquaSEAL SW 3300. 3M konturové značení pevných i plachtových nástaveb. Certifikovaný výrobce 3M.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, Originální, Y:-)novativní, Celosvětoví, Ekologičtí. Jsme držiteli certifikátu Top Czech ...

Služby: -vedení účetnictví -příjem on-line objednávky tisku letáků s možností roznosu do poštovních schránek firem, nebo domácností.