Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - úklidové práce domáctností i organizací - výškové práce - práce s montážní plošinou - mytí oken a výloh - čištění interiérů automobilů a autobusů

Výroba, montáž: - neonová reklama - samolepicí fólie.

Tetovací studio. Tetování. Piercing.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Služby: -webdesign - tvorba www stránek, internetových aplikací -redesign stávající prezentace -výroba grafiky.

Málonákladová tiskárna. Služby: - velkoplošný tisk - velkokapacitní kopírování - expresní digitální tisk.

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Kompletní kosmetické služby - čokoládové zábaly - prodlužování řas Diamondlashes Manikúra - paradínové zábaly

Tlumočení němčina - čeština, angličtina - čeština v Libereckém a Středočeském kraji a Sasku

Poradenství, zavedení a udržování, školení - systémy v oblasti norem ISO 9001, 14001, 18001,

Kompletní kosmetické služby. Provoz vertikálního solária, různé druhy masáží, tantrické masáže, odstranění tetování.

Poradenská, projektová a inženýrská činnost v oblastech: 1. Obnovitelné zdroje energie: Projektová a inženýrská činnost, posudky, studie proveditelnosti, smlouvy, EIA - vliv na životní prostředí, územní řízení, stavební povolení, realizace staveb, investiční činnost - větrná energie, větrné elektrárny, windpro, větrné posudky, měření větru, ...

Realitní kancelář: - kompletní realitní servis - prodej, pronájem, financování - developerská činnost.

Litografie Tisk Grafické návrhy Knihařské zpracování

Vizí naší firmy je dodávat komplexní servisní služby, které začínají řešením problému při poruchách strojů či technologií a jejich odstraňováním. - kompletní podpora průmyslové automatizace v nejrozmanitějších odvětvích našeho průmyslu - oprava - údržba - školení - komplexní předělání.

SEO optimalizace Výroba - www stránky, webdesign Zprostředkování - webhosting

Provozovatel: -portál ordinace24.cz: -elektronický rezervační systém pro lékařské ordinace a pacienty. Vývoj: -softwarové aplikace.

Služby: -obchodní -finanční - úvěry, hypotéky, pojištění aj. -zprostředkovatelské -komplexní reklama - ofsetový, digitální tisk, řezaná grafika.

Ekonomické poradenství Zprostředkování prodeje nemovitostí Průzkum trhu. Realitní kancelář, reality.