Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poradenská činnost, poradenství.

Prodej a zastoupení RD Rýmařov. Reklamní předměty včetně potisku. Výroba, potisk, prodej: -textilní reklama -trička, polokošile, mikiny, pracovní oděvy, vesty, čepice, šňůrky na krk, tašky, batohy atd.

Maloobchod, prodej: -erotické pomůcky -erotické spodní prádlo -videokazety -časopisy ....

Maloobchod, prodej, diskrétní zásilková služba: -erotické prádlo -videokazety -erotické pomůcky.

Erotic city. Sex* shop, velkoobchod, maloobchod, prodej: -erotické zboží, pomůcky -erotické prádlo -videokazety VHS*, CD-ROM, DVD*, časopisy -žertovné předměty. Videopůjčovna, půjčovna: -videokazety s erotickou tématikou. Služba: -zásilkový obchod.

Oprava, servis i pozáruční: -počítače, monitory, tiskárny, notebooky, kopírky, faxy -kancelářská a telekomunikační technika. Služby: -přestavba, modernizace počítačů -instalace počítačových sítí -připojení k internetu -webhosting -instalace ISDN -vývoj elektronických zařízení. Bazar, komisní prodej: -repasovaná výpočetní ...

Zásilkové obchody a služby. Velkoobchod s erotickým zbožím. Za 10 let působení na trhu se CITY REALEX, s.r.o. stal největší firmou v oboru, a to nejen v České republice, ale i v celé východní Evropě.

Sexshop. Videopůjčovna erotických filmů.

Prodej, maloobchod: - erotické pomůcky.

Prodej: -erotické pomůcky, potřeby -erotické prádlo -žertovné předměty -videokazety, DVD, časopisy všeho zaměření. Videopůjčovna.

Prodej: -videokazety VHS* originální i dabované,CD** ROM*,DVD* a časopisy všeho zaměření -vibrátory plastové, realistické,cyberskin a gelové -anální kolíky vibrační, nevibrační -venušiny kuličky vibrační a mechanické -vagíny latexové,gelové, realistické odlitky, vibrační i nevibrační -vakuové pumpy ...

Sexshop. Prodej: -erotické zboží, pomůcky, prádlo -VHS a DVD. Videopůjčovna erotických filmů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -erotické zboží, pomůcky -erotické prádlo -videokazety VHS, CD-ROM, DVD, časopisy -žertovné předměty. Videopůjčovna, půjčovna: -videokazety s erotickou tématikou. Služba: -zásilkový obchod.

Sex shop, maloobchod, prodej: -erotické pomůcky -luxusní erotické prádlo -afrodisiaka, lubrikační gely a oleje -žertovné předměty -videokazety VHS, CD-ROM, DVD, časopisy. Videopůjčovna, půjčovna: -videokazety s erotickou tématikou.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výroba strojů a ...

Prodej: -výpočetní technika -počítače Bazar: -počítače. Služby: -servis a správa sítí -opravy PC** -kopírování, tisk Renovace, recyklace: -tonerů Internetová kavárna.

Stříhání, koupání, sušení, trimování a jiná úprava - psi

Firma je držitelem certifikátů ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 Hlavní druh činnosti: -komplexní a systémové řešení v oboru telekomunikací a telekomunikačních technologií -působnost v ČR a zahraničí -dálkový dohled a servis optických sítí -měření a kontrola optických vláken a další služby -dodávky, výstavba, montáž, ...

Relaxační centrum fa.zóna v Brně Řečkovicích je tu pro Vás. Služby pro odpočinek a regeneraci. Kadeřnictví dámské, pánské, dětské (s dětským koutkem), značka barev a vlasové kosmetiky ARTÉGO. Kosmetika ALISSA BEAUTÉ a RYOR: -čištění pleti ultrazvukovou špachtlí -čištění dekoltu -depilace teplým voskem (odstranění knírku) -barvení řas a ...

Práce: - speciální ochranné nátěry a nástřiky - vysokotlaké čištění - výškové práce Prodej: - vysokotlaká čistící technika.