Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -speciální čištění matrací a koberců technologií Potema -nabídka praní, žehlení a údržby oděvů, osobního zboží a bytového textilu.

Reklamní agentura Výroba, vysílání rozhlasové a televizní reklamy, propagačních, dokumentárních a PR pořadů.

Zprostředkování - prodej, pronájem: -nemovitosti. Realitní kancelář RE/MAX Extra: -Uherský Brod, Bří Lužů 131 tel.: 733785750.

PORADENSKÁ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST SLUŽBY KLIENTŮM: MANAGEMENT CONSULTING: - analýza konkurenčnosti - řízení procesů a organizace společnosti - projektové řízení - strategický management MANAGEMENT KVALITY: - implementace systému managementu kvality - budování integrovaných systémů řízení - podpora při rozvoji a trvalém zlepšování ...

Agentura služeb pro rodinu a domácnost. Poskytování služeb pro oblast Moravskoslezského kraje pro všechny věkové kategorie - 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Sociální terénní služby - pečovatelské, odlehčovací, asistenční. Asistence pro handicapované, seniory, děti (včetně hlídání). Péče o domácnost - úklid, praní, žehlení, nákupy. Pomoc s ...

Dodávka, servis, tvorba, prodej: - vlastní ekonomický systém - účetnictví podvojné i jednoduché - mzdy - sklady - fakturace - evidence majetku. Tiskárny. Spotřební materiál. Vybudování, údržba a správa: - počítačové sítě - instalace internetu - poradenství - repasované počítače a tiskárny. Servis a oprava.

Grafické a reklamní studio: - tvorba vizitek - tvorba razítek - kopírování - tisk - laminování, gravírování, skenování.

Grafické služby Kreativní návrhy a tvorba Corporate Identity Manual Corporate Identity (záměrně budovaný firemní styl) Corporate Design (koordinovaný a jednotný vizuální styl) Corporate Communication (navržení jednotného stylu firemní komunikace a udržování pozitivní firemní pověsti a image) logotypy, včetně tvorby logomanuálů ...

Prodej a servis výpočetní technika, PC. Správa počítačových sítí, sítě-platforma MS Windows Server. Tvorba datových sítí od počátečního návrhu až po zajištění realizace.

Kosmetika Andrea provádí tyto služby: - kosmetické ošetření pleti a dekoltu - lymfodrenáže - LYMFOJETT-6 - pedikúra - manikúra, modeláž nehtů (acrygel, gel) - parafínové zábaly, P-Shine - rekondiční a relaxační masáže - masáž lávovými kameny - čokoládová masáž - rašelinové zábaly - svatební líčení.

Realitní kancelář, nabízíme kompletní služby v oblasti nemovitostí. Byty, rodinné domy, pozemky, komerční objekty, nebyt. prostory. Zajistíme koupi, prodej, pronájem a poradenství při koupi a převodu nemovitostí, hypotéky, úvěry ze stav. spoření.

Grafické práce. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - webhosting, serverhosting - internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače SEO.

Ostrahu osob a majetku, staveb, strojů. Detektivní služby. Kontroly zaměstnanců na nemocenské. Výcvik, poradenství: - psi.

Realitní kancelář, realitní činnost. Prodej, pronájem, navídka, zprostředkování nemovitostí: -rodinný dům, dodmy, byty, garáže, novostavba, pozemek, chalupa, komerční objekt Služby: -realitní služby -projektová dokumentace -právní servis -geometrické plány -znalecké posudky, posudek -přiznání k dani -odhad nemovitostí -další služby.

Služby: -www stránky, optimalizace pro vyhledávače a programování miniaplikací.

Písmomalířství, písmomalířské práce: -malba, malby, nátěry, návrhy -malířské práce -fasádní (fasáda, fasády) reklama -popis aut, automobily, vozy, vozidel, vozidla, auta, auto, aut -autoplachty, autoplachta, autoplachet -světelná reklama.

Služby: -tlumočení italský jazyk -překlady se soudně znaleckým ověřením -překlady odborných textů -informatika, stavebnictví, ekonomie.

Tvorba: - webové stránky. Web design. Internetový Marketing. Seo Optimalizace.

Prodej - počítačová technika, spotřební materiál. Servis - PC, notebooky, tiskárny, správa, software. Správa datové sítě.

Realitní kancelář: -obchodní prostory -skladovací a výrobní prostory -kancelářské prostory -restaurace -pozemky -nájemní domy -rodinné domy -byty.

Poradenství v oblasti: - ochrany životního prostředí - podnikový ekolog. Zpracování: - havarijních plánů - plánů odpadového hospodářství - ročních hlášení o produkci a nakládání s odpady - roční hlášení souhrnné provozní evidence znečišťovatelů ovzduší - evidnce obalů. Posuzování: - vlivů na životní prostředí a zpracování ...

Nabídka služeb v oblasti webdesignu.