Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Psí škola. Psí hotel. Výcvik psů.

Kulturní a informační centrum. - Informace - Předprodej lístků - Prodej turistických map - Prodej turistických známek - Faxování pro veřejnost - Veřejný internet.

Naše služby: - poskytování informací o zajímavostech, dopravě, ubytování a kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí.

Působíme v oblasti poradenských služeb: - grantové, finanční a organizační poradenství - organizační zajištění zadávání veřejných zakázek a s ním spojené poradenství - odávky technologií pro čistírny odpadních vod a realizace staveb, čímž se snažíme dosáhnout maximální komplexnosti nabízených služeb.

Svatební salon Krissbey ORANŽOVÝ SALON. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Prodejna: -vedle CAFÉ 99.

Dolce Vita Kosmetika. Kosmetické služby. Ošetření obličeje a dekoltu, úpravu obočí i řas, depilace obličeje i těla, líčení a prodlužování řas.

Specializovaný internetový obchod s výpočetní technikou: -počítače, notebooky -ACER, HP, LENOVO, ASUS, SONY, TOSHIBA aj. -LCD monitory, tiskárny, skenery (scanery) -reproduktory -PC komponenty a periferie ve více než 15.000 položkách -software -přehledný výběr zboží -online stav skladu -dodání v rámci celé ČR -e-shop.

Prodávejte a pronajímejte své nemovitosti přímo konečným zájemcům bez provize za realitní kanceláře. AAAbezrealitky.cz je realitní inzertní server zdarma!!! Jednoduché vkládání inzerátů, intuitivní vyhledávání. Zobrazování nemovitostí na mapách. Vložte si vaší firmu do sekce užitečné služby navždy zcela zdarma.

BeeWeb Ready. Profesionální web s redakčním systémem, který splňuje veškeré moderní požadavky. Plně upravitelný systém naplněný funkcemi, od fotogalerie až po formuláře. Výběr z velkého množství kvalitních šablon pro Váš segment. Rychlost zapracování stránek je do 24 hodin.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Kulturní a informační centrum: -informace o historických památkách -informace o kulturních akcí včetně předprodeje vstupenek -informace o vlakovém a autobusovém spojení -zprostředkování průvodcovské a tlumočnické služby -veřejná internetová stanice

Naše služby: - poskytování informací o dopravě, ubytování, kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí.

Svatba dekor. Internetový prodej, e-shop, půjčovna: -dárkové krabičky -dárky pro slavnostní chvíle -svatební autodekorace -doplňky pro nevěsty a družičky, svatební oslavy -figurky na dort -jmenovky na svatební tabuli -kamínky a korálky.

-reklama a podpora prodeje -grafické návrhy -příprava a výroba tiskoviny -ofsetový tisk -digitální malonákladový tisk -velkoplošný tisk -tisk etikety a samolepky -výroba obaly -řezaná grafika -potisk textilu -web a elektronická média -výroba logoprint.

Turistické informační centrum, infocentrum: - bezplatný informační servis v oblasti turismu -pamětihodnosti, kultura, dopravní spojení, nejdůležitější instituce ve městě (i kontakty na pronajímatele automobilů, mikrobusů a autobusů) - prodej turistické karty CB CARD- umožní zdarma návštěvu turistických aktivit v Č.Budějovicích - ...

Plavecký stadion: -letní plovárna -krytý bazén -sauna, masáže -tel.:387315765 -solárium -rehabilitace -fitness.

VENKOVNÍ REKLAMA: -elektronicky řízené lamelové plochy 6x3m v Plzni a Karlových Varech -plošné panely na dálnici D5 Praha-Plzeň v obou směrech o rozměru 5x3m -vlastní síť billboardových ploch formátu EURO v západních Čechách -další reklamní plochy, zábradlí a mosty v Plzni a Karlových Varech -světelné noviny, světelná ...

Zprostředkování práce do Bavorska a ostatních spolkových zemích Německa. Vhodné jak pro řemeslné profese, tak i pro pomocné práce. Z příhraničních oblastí vhodné pro lendlery, pro ostatní s ubytováním. Podnikatelský servis pro malé a střední podnikatele. Personální servis pro veřejnost i pro podnikatele.

kosmetický salon, permanentní make-up NOVĚ i čárkované obočí, depilace voskem, kosmetická ošetření, mezoterapie, dárkové poukazy, líčení, trvalá na řasy

Charitativní činnost. Služby: - sociální a právní poradenství.

Fotoslužby: -vyvolání negativů -zhotovení černobílých fotografií v minilabu FUJI -zhotovení barevných fotografií v minilabu FUJI -ruční zpracování černobílých zvětšenin -reportáže: svatby, soutěže, oslavy -foto na průkazy -technická fotografie -velkoplošná fotografie -diskrétní foto. Prodej: -fotoaparáty -příslušenství.