Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Katalog firem a společností v České republice.

Služby: -tiskárna -digitální tisk -ofsetový tisk -velkoformátové skenování.

Výroba starších automobilových a moto štítků. Veteráni renovace Náhrady za ztracené či jinak poškozené štítky vozidel Výroba štítků pro starší zemědělské a stavební stroje.

Montáž, servis reklamy vč. elektro, LED

Služby: - úklidový servis - čištění koberců a čalounění - čištění interiérů vozidel, osobních automobilů.

Kosmetické studio Orange Sun. Kosmetika, masáže.

Kadeřnické služby. Služby kadeřnictví: -mytí vlasů, střih, foukaná -masáž hlavy -žehlení vlasů / vlnění -barvení -melírování -společenské a svatební účesy -prodej vlasové kosmetiky.

Sportovní a relaxační masáže, lymfodrenáže, reflexologie Klasická pedikúra Infrasauna

-Realitní činnost Oceňování majetku pro věci nemovité

Skládka, nakládání s odpady. Svoz, likvidace: - komunální odpad - separovaný odpad - ostatní odpad - nebezpečný odpad NO - přeprava NO - roztřídění a zajištění zneškodnění NO - separace odpadu - odběr kompostovatelného odpadu. Výroba, prodej: - kompost-hnojivo - zeminový substrát. Doprava, autodoprava: - nákladní (s ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik ...

Poradenství a vzdělávací kurzy v oblasti managementu. Školicí centrum, penzion s restaurací a wellness.

Homeopatické poradenství. Masáže - relaxační, sportovní a čínská tlaková masáž, čínská masáž nohou An Mo. Aurická typologie. Svíčkování uší. Prodej výrobků TianDe. Prodej minerálů, solných svícnů, aromatických a ušních svíček. Prodej organických čajů.

Zajišťujeme kompletní služby ve výstavbě a vypracováváme všechny stupně projektové dokumentace. Spolupracujeme se specialisty všech profesí.

Provádíme kompletní služby v oblasti správy a údržby budov-běžný úklid, mytí oken, mytí výloh, čištění koberců a čalounění, předkolaudační úklidy, úklidy po řemeslnících.

Prodej: -náplně do tiskáren, barvy do tiskárny, cartridge, tonery Alternativní i originální zboží. Záruka na zboží 24 měsíců.

Výroba, montáž: - světelná i nesvětelná reklama - neony - světelné panely - světelná písmena a znaky - nesvětelná písmena - atiky čerpacích stanic - pylony, totemy, vlajky - LED reklama.

Agentura Parole s.r.o. je specialista na vzdělávání a překlady pro firmy i jednotlivce v celé České republice. Naše nabídka zahrnuje: - odborné i jazykové kurzy - pomaturitní studium - překladatelské služby - poradenství pro vzdělávací instituce v oblasti literatury a vzdělávacích plánů - poradenství pro jednotlivce v oblasti kariéry - ...

Překlady Překlady Překlady odborných textů

Potisky a povrchové úpravy reklamních předmětů flockem. Pískování. Sítotisk. Vyšívání.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -e-shop.